Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι Δήμοι Πάργας και Ζηρού

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι Δήμοι Πάργας και Ζηρού(photo+vid)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε πριν λίγο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Πάργας και ο Δήμος Ζηρού μετά από αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, λόγω των σοβαρότατων προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και τον Νομό Πρέβεζας.


IMG 2967


Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με τον κ. Στράτο Ιωάννου, μας επισήμανε πως τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία και πρωτοφανή για την περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα ιδιαίτερα στη Δ.Ε. Φαναρίου.

IMG 20150201_111021

Ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε πως από το πρωί βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να συντονίσει το δύσκολο έργο των μηχανημάτων που προσπαθούν να δημιουργήσουν αναχώματα, προκειμένου να πέσει η στάθμη των υδάτων που έχουν «αποκλείσει» το Καναλάκι αφού η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί σε πολλά σημεία (Μεσοπόταμο, Θέμελο).

IMG 20150201_110120

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κάμπο του Φαναρίου έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ωστόσο είναι νωρίς ακόμη για να γίνει αποτίμηση.

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: