Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Σήλια Κριθαριώτη :Η ελληνίδα που έντυσε σταρ των Οσκαρ




Η Ελληνίδα των ΄Οσκαρ δεν είναι άλλη από τη Σήλια Κριθαριώτη. Για τρίτη χρονιά, η designer έφτασε μέχρι το Χόλιγουντ ντύνοντας πέντε κυρίες που παρευρέθηκαν στα πιο φημισμένα γκαλά πριν και μετά την τελετή.

Το ότι τις δυο προηγούμενες χρονιές η ελληνίδα σχεδιάστρια υπέγραψε εμφανίσεις εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τέχνης και της μόδας (από περυσινή εμφάνιση της ηθοποιού Paula Patton και της Kim Kardashian μέχρι εκείνες της Giuliana Rancic και της Maria Menounos) αποτέλεσε «διαβατήριο» για τη φετινή της παρουσία.

Η ελληνική υπογραφή στο... άβατο του Χόλιγουντ Η μεξικανή καλλονή Eiza Gonzalez, η βρετανίδα Amy Willerton, η αμερικανή ηθοποιός Rosemarie DeWitt, η αυστραλέζα Alyssa Sutherland και η Victoria Summer επέλεξαν Celia Kritharioti Haute Couture. Από την προβολή της τελετής απονομής των Οσκαρ στο Elton John AIDS Foundation μέχρι το θρυλικό πάρτι που διοργανώνει το περιοδικό Vanity Fair, οι παραπάνω φωτογραφήθηκαν με σύνολα που πρόβαλλαν την ελληνική υπογραφή εκεί όπου χτυπά η καρδιά της μόδας και της τέχνης.
  Πως, όμως, έφτασε μέχρι τα ΄Οσκαρ και φέτος η Σήλια Κριθαριώτη; Οι στενοί της συνεργάτες αποκαλύπτουν στο TheTOC ότι μια εβδομάδα πριν την τελετή της απονομής των 87ων ΄Οσκαρ, ο στενός πυρήνας της ομάδας της ταξίδεψε μέχρι το Λος ΄Αντζελες για να έρθει σε επαφή με τους στιλίστες των διασημότερων σταρ και να... θέσουν στη διάθεσή τους τη νέα της συλλογή. «Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία», μας εξηγούν. «Οι συνεργάτες των σταρ διαλέγουν τις υποψήφιες δημιουργίες να φορεθούν και η τελική επιλογή δεν γίνεται παρά μόνο από τις ίδιες τις σταρ πολλές φορές κυριολεκτικά στο παρά πέντε».
Αποτέλεσμα, μέχρι και την τελευταία στιγμή ούτε η ίδια η Σήλια Κριθαριώτη δεν γνώριζε ποια από τις διασημότητες που ενδιαφέρθηκαν για τα ρούχα της συλλογής της θα επέλεγε τελικά να φορέσει Celia Kritharioti Haute Couture στο πλαίσιο της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του χρόνου.

Ποιες είναι οι σταρ, όμως, και που φόρεσαν τις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη; Eiza Gonzalez (Vanity Fair After Oscar Party)
Η εκρηκτική25χρονη Eiza Gonzalez, η Μεξικανή pop star και ηθοποιός που βρέθηκε στο παγκόσμιο προσκήνιο ως πέτρα του σκανδάλου που χώρισε τη Miley Cyrus από τον αρραβωνιαστικό της, Liam Hemsworth, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «From Dusk till Down», την μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας.
Amy Willerton (Elton John AIDS Foundation Oscars Viewing)
Η 22χρονη Βρετανίδα Amy Willerton είναι μοντέλο, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe Great Britain 2013 και παρουσιάστρια του Fashion TV. Διαβάστε περισσότερα για την τελευταία της φωτογράφηση ΕΔΩ.


Rosemarie DeWitt (Vanity Fair After Oscar Party)

Η ηθοποιός Rosemarie DeWitt είναι Αμερικανή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια, εκτός άλλων, και στο «Poltergeist», remake της θρυλικής ταινίας τρόμου της δεκαετίας του 1980. Επίσης, συμμετείχε στις ταινίες «Η παράξενη ζωή του Τίμοθυ Γκρην, «Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει» και στις βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές «United States of Tara» και «Mad Men». Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Roy Livingston (Sex and the City, Boardwalk Empire).
Alyssa Sutherland (Elton John AIDS Foundation Oscars Viewing)
Η 32χρονη Αυστραλή Alyssa Sutherland είναι πρώην μοντέλο με πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες της παγκόσμιας μόδας αλλά και πρόσωπο πολλών Οίκων, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική. Από την κινηματογραφική ταινία «Ο Διάβολος φορούσε Prada», βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην ιστορική τηλεοπτική σειρά του History Channel «Vikings» ως Πριγκίπισσα Aslaug.


Victoria Summer (OK!TV Oscars Viewing Party)

Η 33χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Victoria Summer είχε την τύχη να πρωταγωνιστήσει με τον Τομ Χανκς στην ταινία «Saving Mr. Banks», στον ρόλο της Julie Andrews αλλά και στην ταινία «Transformers 4». Ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια ακροβατεί με επιτυχία ανάμεσα στις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: