Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δεκάδες κορίτσια της Πρέβεζας καταφεύγουν σε απατεώνα(Μάγο) Αλβανό για «μαγγανείες»

griom


Το θέμα που αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς σέρνεται αρκετό καιρό μέχρι σήμερα και συμβαίνει κάτω από την μύτη οικογενειών και ευκολόπιστων κοριτσιών που ψάχνουν λύσεις στα διάφορα προβλήματά τους.
Ένας χαμερπής τύπος, Αλβανός στην υπηκοότητα, που παρουσιάζεται σαν Βορειοηπειρώτης και ζει χρόνια στην Πρέβεζα, κατοικεί δε στην περιοχή Νεάπολης σε μονοκατοικία, έχει μετατρέψει το σπίτι του σε στέκι μαγγανειών. Διαβάζει το φλιτζάνι, κάνει.  «μάγια» για όλες τις περιπτώσεις (έρωτα, γάμο, εκδίκηση, επιστροφή, πρόβλεψη μέλλοντος, επιτυχία σε εξετάσεις  κλπ), ενώ δίνει με το αζημίωτο και μαγικά φίλτρα όπως αγγελόνερο, φιδόνερο, μαγιολύτη, νερό πανσελήνου, αμίλητο νερό και άλλα φίλτρα δια πάσα νόσο και πάσα μαλ@κίαν..

Ατυχώς έχει καταφέρει να πείσει πολλά κοριτσόπουλα που προστρέχουν στις υπηρεσίες του, πληρώνοντας μάλιστα γι" αυτές, ενώ διατηρούν και κοινωνικές επαφές μαζί του και φυσικά τηλεφωνικές για να τον ενημερώνουν για την πορεία των μαγγανειών και των αποτελεσμάτων τους.
Μάλιστα ο 75χρονος «Μάγος» εμφανίζεται και σε στέκια νεολαίας προς άγραν πελατείας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε αφελή κοριτσόπουλα που του συστήνουν και νέες πελάτισσες.
Ο απατεώνας αυτός δρα ανενόχλητος καθώς πληροφορείται και διαχειρίζεται απολύτως προσωπικά θέματα ενήλικων μεν, αλλά αφελών κοριτσιών που πιστεύουν στις μαγγανείες, αλλά καθώς διαπράττει αρκετά ποινικά αδικήματα, είναι ώρα η αστυνομία να τον παγιδεύσει και να βάλει τέρμα στην παράνομη και επικίνδυνη δραστηριότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: