Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Κλιμάκιο του «Ποταμιού» έρχεται στην Πρέβεζα για scouting βουλευτών

Κλιμάκιο του «Ποταμιού» έρχεται στην Πρέβεζα για scouting βουλευτών

Με τη μέθοδο της συνέντευξης θα επιλέξει τους υποψήφιους βουλευτές του στο Νομό Πρέβεζας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα «Το Ποτάμι».
Κλιμάκιο του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, αποτελούμενο από τους Παντελή Αβραμίδη και Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, θα βρεθεί σε Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία, για να κάνει... scouting.

Ο Παντελής Αβραμίδης σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής Αθηνών. Υπήρξε αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ετοίμων ενδυμάτων attr@ttivo έως το 2012.
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) έως το 2012, όπως αντιστοίχως και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).
Σήμερα είναι γενικός διευθυντής της ΕΛΙΞΗ Α.Ε.,  παραγωγού της μπύρας DELPHI, με δίκτυα διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ του εργοστασίου της ζυθοποιίας στη Χαλκίδα, και των γραφείων της εταιρείας του στη Λυκόβρυση. Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και έχει δύο παιδιά.

Η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου είναι η υπεύθυνη για τα δικαιώματα των φύλων στο «Ποτάμι».

Αρκετοί πάντως είναι οι ενδιαφερόμενοι και στην Πρέβεζα για να πάρουν το «χρίσμα». Οψόμεθα...
Δείτε 2 video από την επίσκεψη του Θεοδωράκη στην Πρέβεζα



Δεν υπάρχουν σχόλια: