Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο με φόντο το θρυλικό
γεφύρι της Άρτας και έντονο χρώμα οικολογίας, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός
Συνεταιρισμός Άρτας παρουσίασε τα προϊόντα του και το καινοτόμο ερευνητικό
πρόγραμμα «Πράσινο Κοτόπουλο» στην έκθεση "MeatDays 2014" που έλαβε
χώρα από την 1η έως τις 3 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα
Σπάτα.
Μεγάλος ήταν ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών της έκθεσης από τον χώρο της εστίασης, των αλυσίδων Super Market, των κρεοπωλείων και των ξενοδοχείων. Δυναμική, επίσης, υπήρξε και η παρουσία των πελατών του στο περίπτερο του Συνεταιρισμού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα προϊόντα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας μέσω απολαυστικών γευστικών δοκιμών.
Τα "Κοτόπουλα Άρτας" παρουσίασαν την μοναδική ποιότητα των προϊόντων τους, δημιουργώντας νέες γεύσεις, με βάση το κοτόπουλο σε συνδυασμό με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.
Ο γνωστός σεφ Ιωάννης Σολάκης και η ομάδα του βρέθηκαν για 2 ημέρες στο περίπτερο του Συνεταιρισμού και μαγείρεψαν μοναδικές συνταγές δημιουργώντας gourmet απολαύσεις αποκλειστικά από την Ήπειρο της Γεύσης. Την τρίτη και τελευταία μέρα, τα ινία του μαγειρέματος πέρασαν στα χέρια των μαθητών του ΙΙΕΚ Etoile Studies, οι οποίοι υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Μάνου έδωσαν μια νότα φρεσκάδας στο περίπτερο και με πολύ φαντασία δημιούργησαν πιάτα από τα "Κοτόπουλα Άρτας".
Μεγάλος ήταν ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών της έκθεσης από τον χώρο της εστίασης, των αλυσίδων Super Market, των κρεοπωλείων και των ξενοδοχείων. Δυναμική, επίσης, υπήρξε και η παρουσία των πελατών του στο περίπτερο του Συνεταιρισμού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα προϊόντα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας μέσω απολαυστικών γευστικών δοκιμών.
Τα "Κοτόπουλα Άρτας" παρουσίασαν την μοναδική ποιότητα των προϊόντων τους, δημιουργώντας νέες γεύσεις, με βάση το κοτόπουλο σε συνδυασμό με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.
Ο γνωστός σεφ Ιωάννης Σολάκης και η ομάδα του βρέθηκαν για 2 ημέρες στο περίπτερο του Συνεταιρισμού και μαγείρεψαν μοναδικές συνταγές δημιουργώντας gourmet απολαύσεις αποκλειστικά από την Ήπειρο της Γεύσης. Την τρίτη και τελευταία μέρα, τα ινία του μαγειρέματος πέρασαν στα χέρια των μαθητών του ΙΙΕΚ Etoile Studies, οι οποίοι υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Μάνου έδωσαν μια νότα φρεσκάδας στο περίπτερο και με πολύ φαντασία δημιούργησαν πιάτα από τα "Κοτόπουλα Άρτας".
Ξεχωριστή δραστηριότητα αποτέλεσε η συμμετοχή του
ΑΠΣ Άρτας στην "3η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας
και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων" που έλαβε χώρα στα πλαίσια της έκθεσης.
Με βάση τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής ο Συνεταιρισμός έλαβε τα εξής βραβεία ποιότητας:
Με βάση τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής ο Συνεταιρισμός έλαβε τα εξής βραβεία ποιότητας:
- Σουβλάκι φιλέτο στήθος χωρίς καρύκευση - ΧΡΥΣΟ
- Σουβλάκι φιλέτο μπούτι χωρίς καρύκευση - ΧΡΥΣΟ
- Σουβλάκι φιλέτο μπούτι με πιπεριά χωρίς καρύκευση - ΧΡΥΣΟ
- Γύρος κοτόπουλο με καρύκευση - ΧΑΛΚΙΝΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου