Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Δραματική η εικόνα του Τουριστικού Περιπτέρου Πρέβεζας". Σύντομα θα τεθεί σε δημοπρασία

"Δραματική η εικόνα του Τουριστικού Περιπτέρου Πρέβεζας"-Σύντομα θα τεθεί σε δημοπρασία

Στην «εκμετάλλευση» του τουριστικού περιπτέρου (δίπλα στο μνημείο του Ναύτη) θα προχωρήσει επιτέλους η δημοτική αρχή Πρέβεζας, θέλοντας να βάλει τέλος στην εικόνα ντροπής και καταστροφής που παρουσιάζει σήμερα το κτίριο.


Το πρωί της Τετάρτης η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Παρθενία Καζάκου συνοδευόμενη από δικαστικό επιμελητή εισήλθε στο κτίριο, το οποίο όπως διαπίστωσε βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.


IMG 9362

«Η κατάσταση μέσα στο κτίριο είναι δραματική πραγματικά. Έχουν καταστραφεί πάρα πολλά πράγματα, έχουν καταστραφεί οι οροφές, τα δάπεδα» είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας η κα Καζάκου, σημειώνοντας πως προχώρησαν σε αλλαγή των κλειδαριών του κτιρίου, ενώ προσωρινά ο δήμος θα κλείσει περιμετρικά όλο το κτίριο προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο πολιτών, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος.

«Τραβήξαμε φωτογραφίες και επιφυλασσόμαστε για όποια νομική ενέργεια χρειάζεται για όλες αυτές τις καταστροφές» είπε η κα Καζάκου και καταλήγοντας υπογράμμισε πως αφού τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά το Τουριστικό Περίπτερο θα βγει σε δημοπρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: