Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κούρεμα του χρέους με την αρχαιοελληνική ΨΙΛΗ, ζητάει ο Άδωνις Γεωργιάδης!


Με μία ριζοσπαστική πρόταση σχετικά με το μέλλον του ελληνικού χρέους η οποία σίγουρα θα συζητηθεί, επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας μας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός τηλεοπτικός πωλητής βιβλίων αλλά και αρχαιοελληνικών ταμπλετών Άδωνις Γεωργιάδης!
   
Ο πρώην Υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεοπτικής εκπομπής πωλήσεων βιβλίων, εκμυστηρεύτηκε αρχικά στους τηλεθεατές του ότι το κούρεμα το  οποίο επιλέγει ο ίδιος τόσο για τα δικά του μαλλιά όσο και για τα μαλλιά όλων των μελών της οικογένειάς του γίνεται πάντα από τους κομμωτές, κατόπιν εντολής του, με την ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ και όχι την παραδοσιακή ψιλή. 
   
Εν συνεχεία ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού δήλωσε πως έχει ήδη προτείνει στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά, το συγκεκριμένο πρωτοποριακό είδος κόμμωσης να εφαρμοστεί επιτέλους σε πειραματικό αρχικά στάδιο και στο μεγάλο χρέος που έχει εδώ και χρόνια η πατρίδα μας.
   
Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή πρωτοποριακή πρόταση του γαλάζιου βουλευτή, όπως αυτή εκτέθηκε από τον ίδιο στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής του:
   

«Ελληνίδες και Έλληνες,
   
Ακούω εδώ και πολύ καιρό κάποιους κυρίους από τον ΣΥΡΙΖΑ και από κάποια άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να λένε πως το χρέος της χώρας μας πρέπει να κουρευτεί. 
   
Κανένας όμως από αυτούς δεν μας λέει πώς ακριβώς φαντάζεται ό,τι πρέπει να γίνει η κόμμωση αυτή του χρέους. 
   
Και αυτό φυσικά, γιατί κανένας από αυτούς τους άθλιους πολιτικάντηδες οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να οδηγήσουν τη χώρα μας στο χάος και στην καταστροφή, δεν έχει δυστυχώς κανένα απολύτως σχέδιο.
   
Ευτυχώς όμως κάποιοι σε αυτή τη χώρα όπως εγώ, έχουν σκεφτεί τα πάντα για το καλό και μόνο του τόπου μας.
   
Αγαπητοί αναγνώστες μου και λοιποί Έλληνες, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω πώς κουρεύομαι τόσα χρόνια εγώ, η γυναίκα μου η Ευγενία, ο αδερφός μου ο Λεωνίδας, καθώς και όλα τα παιδιά μου τα οποία και έχω φροντίσει φυσικά να μπούνε στο μεγαλείο του αρχαιοελληνικού πνεύματος εδώ και πάρα πολύ καιρό.
   
Σε αντίθεση λοιπόν με ορισμένους κυρίους που επιλέγουν να κουρεύονται συνεχώς με την κλασσική ψιλή, η Οικογένεια Γεωργιάδη κουρεύεται συνεχώς με το ένα από τα δύο αγαπημένα μου πνεύματα στην αρχαιοελληνική γλώσσα που τόσο αγαπάω: Την αρχαιοελληνική ψιλή!
   

Με το ίδιο ακριβώς είδος κόμμωσης λοιπόν το οποίο και θεωρώ πως είναι το άκρως καταλληλότερο για μία χώρα σαν την δικιά μας η οποία θέλει να διατηρήσει στους καιρούς το απύθμενο μεγαλείο της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, πρέπει φρονώ να εκτελεστεί και το κούρεμα του χρέους της πατρίδας μας.
   
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως λίγες μέρες πριν επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του κόμματός μου και πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά και του ζήτησα ως προσωπική χάρη κάθε κούρεμα του ελληνικού χρέους να γίνεται από εδώ και στο εξής με τον τρόπο που σας προανέφερα.
   
Μπορούμε να το κάνουμε στην αρχή για δοκιμή αυτό, και αν δούμε πως το αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό είναι το επιθυμητό, να το καθιερώσουμε εντελώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: