Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε το W Preveza Beach Handball 2012, στην παραλία Βράχου - Λούτσας.


Ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά το κορυφαίο στην Ελλάδα, σύμφωνα με όλους τους συμμετέχοντες, τουρνουά W-PREVEZA BEACH...HANDBALL 2012-ALUMINCO στην πανέμορφη παραλία της Λούτσας Πρέβεζας του Δήμου Πάργας. Σε μία εκδήλωση που διήρκεσε 4 ημέρες, από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, που φιλοξένησε περισσότερους από 250 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, συνοδούς, διαιτητές και διεθνείς παρατηρητές και ήταν πραγματική μία γιορτή για την περιοχή, το Δήμο Πάργας, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας. Φορείς που βοήθησαν ως συνδιοργανωτές μίας πανελληνίου βεληνεκούς διοργάνωσης.


Στο W cafe-Water Sports, που ήταν ο κύριος διοργανωτής, πήραν μέρος 11 ανδρικές και 5 γυναικείες ομάδες, που πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις με εναέρια σουτ, περιστροφές και μάχη σώμα με σώμα στην καυτή άμμο του Ιονίου Πελάγους στα καταγάλανα νερά της Λούτσας. Παίκτες από την τις κορυφαίες κατηγορίες και ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα εντυπωσίασαν τους λουόμενους-θεατές, που γνώρισαν από κοντά την ομορφιά του beach handball, ενός αθλήματος που διαρκώς εξελίσσεται και φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο άθλημα στην άμμο σε δημοτικότητα.

Το τουρνουά είναι ενταγμένο στο 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Πανευρωπαϊκό Σιρκουί και έχει πλέον γίνει θεσμός, αφού για 4η συνεχόμενη χρονιά γίνεται στην περιοχή της Πρέβεζας-Πάργας και όλοι έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν αθλητισμό και τουρισμό, γεγονός που προσδίδει αδιαμφισβήτητα ανταποδοτικό όφελος σε όλους και είναι μία μορφή εναλλακτικού τουρισμού, που μπορεί να προωθήσει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Πρωταθλητής στους άνδρες αναδείχτηκε η ομάδα των Summer '04 (ΠΑΟΚ, που κέρδισε τον Παναιτωλικό με 2-0 σετ, ενώ στις γυναίκες για πρώτη φορά στην ιστορία έσπασε το ανίκητο των AVANT GARDE από τη Νέα Ιωνία, τη νέα υπερδύναμη του Beach Hanball!!!, που υπερίσχυσε με 2-0 σετ. MVP ανδρών ο Πίτσιος και των γυναικών η Τσάκαλου, πρώην αθλήτρια της Αναγέννησης Άρτας.

Στη 2η θέση, λοιπόν, των ανδρών κατετάγη ο Παναιτωλικός, που επανήλθε δυναμικός, ενώ στον μικρό τελικό οι VAMOS RETRO 2005 νίκησαν δύσκολα 2-0 την W CAFE-WATER SPORTS-PREVEZA και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Η Ilioupoli BHC στην 5η θέση, οι PROTOPOROI στην 6η και ακολούθησαν οι Discotech BH Athenes, WaterProofs, Beach Boys 2012 Greek, Paralies, ARTA 2012 BHT,

Στις γυναίκες στο μικρό τελικό επικράτησαν οι Waterproofs me 2-1 επί της Ilioupoli BHC και οι W CAFE-WATER SPORTS-PREVEZA κατετάγη στην 5η, αφού παρουσιάστηκε με σημαντικές ελλείψεις λόγω ενός τροχαίου ατυχούς συμβάντος φιλικών προσώπων στη Βέροια.

Την promotion της εκδήλωσης είχε αναλάβει η διαφημιστική εταιρεία STUDIO MEDIA, ενώ την παρουσίαση για 2η χρονιά με livestreaming ραδιοφωνική κάλυψη είχε ο Energy fm 93,4 με τον καταπληκτικό Παναγιώτη Κουνιάκη, που μίλησε με όλους κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα.

Χορηγός τηλεοπτικής επικοινωνίας ήταν ο ART TV, που βρέθηκε στην παραλία της Λούτσας και το IOANNINA TV.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν : Ζαχαροπλαστείο Διεθνές, Κεραμοποιία WIEPER Μπέης, Ψαροταβέρνα "ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ", ELVIS FAST FOOD, YAMAHA ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, ΚΤΕΛ Πρέβεζας, Prevere Cafe-Bar, Soul city-cafe, SUPER MARKETS ΜΑΣΟΥΤΗΣ, PIZZA VENEZIA, YAP-YUM SUMMER CLUB, ΟΠΤΙΚΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ALLURE CAFE, ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΠΟΝΙΟΣ, ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ, DUOMO CAFE, VEGERA CAFE, ALLEMI CREPERIE-CAFE, ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΟΥΛΗΣ, ATHLETES'FOOT-SPORT 2000, MITTO DEL PUENTE CAFE-BAR, ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΕΙΟ, PLAY 5X5

Το ραντεβού δόθηκε ξανά για του χρόνου στη Λούτσα να ετοιμάζεται από τώρα να υποδεχτεί τους καλεσμένους της από όλη την Ελλάδα.

www.spotfreepress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: