Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Υψηλές μπασκετικές «πτήσεις» στο τουρνουά του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, που συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας.


Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 30 ομάδων, σε όλες τις κατηγορίες που είχαν οριστεί, έγινε χθες το πρώτο... τζάμπολ, στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, που διοργανώνει ο ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, στα γηπεδάκια του Kολυμβητηρίου.
Οι δεκάδες φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στις εξέδρες μαρτυρούν πως το άθλημα έχει ακόμη βαθιές ρίζες στην Πρέβεζα και πως -κακώς- η Νικόπολη δεν είχε επιχειρήσει να διοργανώσει κάτι ανάλογο και τα προηγούμενα χρόνια.
Το σκηνικό που είχε στηθεί στο Κολυμβητήριο ήταν καθαρά... μπασκετικό. Πρώτα απ' όλα είναι ένας χώρος, όπου όσοι έχουν παίξει μπάσκετ σε αυτή την πόλη, γνωρίζουν πως έχει... θρέψει γενιές και γενιές παιδιών που λάτρεψαν την πορτοκαλί μπάλα. Γνωρίζουν επίσης ότι ένα «μονό» στο Κολυμβητήριο έχει... ιδιαίτερους κανόνες.
Κατά δεύτερον ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε και πάλι... εν δράσει παίκτες που έχουν γράψει... χιλιόμετρα τόσο με την κιτρινόμαυρη φανέλα της Νικόπολης, όσο και με εκείνη του Άτλα. Να δούμε επίσης... εν δράσει, παίκτες που «υπόσχονταν» πολλά για την μπασκετική τους εξέλιξη στα παιδικοεφηβικά τμήματα, αλλά επέλεξαν άλλους... δρόμους. Το μπάσκετ ωστόσο δεν ξεχνιέται και οι «μονομαχίες» είχαν μπόλικες θεαματικές στιγμές.
Μαζί με «μεταγραφές» παικτών που κάνουν τις διακοπές τους στην πόλη μας και θέλησαν να τις συνδυάσουν με μπάσκετ και τη νέα μπασκετική γενιά της Νικόπολης, το 3 on 3, πρόσφερε ένα ευχάριστο απόγευμα σε όσους αγαπούν το άθλημα.
Η συνέχεια σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Κολυμβητήριο (οι αγώνες ξεκινούν στις 7μ.μ.), αναμένεται συναρπαστική.

Δείτε σχετικό βίντεο


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: