Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το Κομιτάτο Πρέβεζας παρουσιάζει το απόλυτο καλοκαιρινό event. σήμερα Σάββατο 28 Ιουλίου στο Camping Μονολίθι στις 21.00'


Επειδή το Κομιτάτο και το καλοκαίρι, είναι φίλοι αχώριστοι., οι φίλοι και οι φίλες του Κομιτάτου ξεκίνησαν από το καλοκαίρι του 2008 τις καλοκαιρινές τους συναντήσεις, στην ακρογιαλιά, εκεί που σκάει το κύμα ή λίγο πιο πάνω.
Το 2008 περίπου 400 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την καλοκαιρινή γιορτή. Πέρυσι έγινε το ξέσπασμα στην Ακτή του Μονολιθίου από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, με το Full moon Beach Party, που περί τα δύο χιλιάδες άτομα, βγήκαν μια βραδιά για να ζήσουν κάτι ξεχωριστό, παιχνίδια στην άμμο, χοροί ξέφρενοι και ατέλειωτο κέφι. Βγήκαν γιατί έτσι ήθελαν, γιατί ήθελαν να ζήσουν κάτι διαφορετικό και το έζησαν.


beaches party 2

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς: Εργαστήριο Μπουγάτσας DONALD,PREVERE, ΑΦΟΙ ΓΙΟΛΔΑΣΗ-Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΡΩΜΑ, Α COPY PRINΤ, ΑΚΤΙΑ, MEMORIES, ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ, CITY KIOSK, Αρτοποιεία ΤΡΙΑΝΤΟΥ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, ΦΑΡΜΑ ΠΑΠΑΜΑΝΟΥ, ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΛΤΕΜΙ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Atpreveza.gr, RADIO PREVEZA, tomistinenimerosi.gr, Energy 93.4.
Όλοι και όλα βοηθάνε για να αποκτήσει η Ακτή ένα Ινδιάνικο χρώμα, με Ελεύθερη είσοδο, για το μεγάλο καλοκαιρινό γεγονός. Από τις προσφορές καταστημάτων της περιοχής, θα προσφερθούν δωρεάν δροσερά καλοκαιρινά φρούτα και συγκεκριμένα Καρπούζια και Πεπόνια. Ινδιάνικες σκηνές, Δαυλοί, ιπτάμενα φωτεινά φαναράκια και μια σειρά άλλων πραγμάτων που θα δείτε το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιούλη στο Camping Μονολίθι στην Πρέβεζα.
Επίσης Latin Show από τον Βραζιλιάνο ANRISON LOPEZ, την Μαριέττα Γκούμα και χορευτές από την περιοχή, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.
Ώρα προσέλευσης έχει οριστεί η 21.00. 

Ελεύθερη Είσοδος, Ινδιάνικα και Latin σκηνικά, δωρεάν δροσιστικά φρούτα Καρπούζι, Πεπόνι και πολλές- πολλές εκπλήξεις...
Καλή σας διασκέδαση!

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: