Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Στις 12 Αυγούστου στον μυθικό Αχέροντα ποταμό, στη γέφυρα του Μπακόλα, στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, το 4ο river party.



Πρόκειται για το ξεχωριστό και καθιερωμένο πλέον, river party στις όχθες του μυθικού Αχέροντα ποταμού, στην τοποθεσία Γέφυρα Μπακόλα, στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου το βράδυ κάτω από τη δροσιά των πανύψηλων και αιωνόβιων πλάτανων, με ...επίσημους προσκεκλημένους όλους εσάς!.  Τις φίλες και τους φίλους της καλής διασκέδασης, απ' όλη την Ήπειρο. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι δύο σύλλογοι Πολυσταφυλιτών, η Αδελφότητα Πολυσταφολιωτών Αθήνας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος, που εδρεύει στο χωριό,  σας καλούν για μία ''απόβαση'' στον Αχέροντα ποταμό, γεμάτη κέφι και επίλεκτη μουσική, για να ζήσετε μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά. 

Προγραμματίστε από τώρα τις διακοπές σας, ώστε να μην χάσετε το 4ο river party. Θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το φετινό το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, θα είναι πλούσιο. 

Το προηγούμενο βράδυ και συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Αυγούστου οι δύο σύλλογοι του Πολυσταφύλου, συνδιοργανώνουν μεγάλο γλέντι με ηπειρώτικη και παραδοσιακή μουσική, στην πλατεία του Πολυσταφύλου, ενώ ανήμερα της 15ης Αυγούστου, στην ιστορική εκκλησία Παναγία, θα διοργανωθεί γλέντι, με την ρουσατσιώτικη κομπανία και τραγουδιστή τον Γιώργο Ιωαννίδη. 

Θα υπάρξουν κεράσματα και θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: