Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Θεσπρωτή η καλύτερη διαιτητής της Super League 2 με την ψήφο προπονητών και ποδοσφαιριστών!

Ήταν φυσικό και αναμενόμενο, αφού η παρουσία της ως διαιτητής στα γήπεδα της Super League 2, και κατά την φετινή περίοδο, υπήρξε αψεγάδιαστη και υποδειγματική.

Η Ελένη Αντωνίου, με καταγωγή από τη Θεσπρωτία, που ανήκει στο Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας, αναδείχθηκε με την ψήφο προπονητών και των 34 αρχηγών των ομάδων, ως η καλύτερη διαιτητής της  Super League 2.

Πριν την πρώτη αναμέτρηση της Βέροιας με τον Λεβαδειακό για την άνοδο στην Super League, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, η διοργανώτρια αρχή την βράβευσε, σε μια εκδήλωση, που για πρώτη φορά φέτος θεσμοθετήθηκε.  

Δίκαιη η διάκριση και μάλιστα από τους ίδιους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές, που πολλές φορές διαμαρτύρονται για τα σφυρίγματα των διαιτητών.

Η Ελένη Αντωνίου, σύζυγος, μητέρα, αστυνομικός, που τα συνδυάζει όλα με αρμονία και δυναμική, ξεχωρίζει και στα γήπεδα για την ποιότητά της ως διαιτητής, έχει και πολλές εμφανίσεις σε διεθνείς οργανώσεις, με κύρια χαρακτηριστικά τη δίκαιη κρίση, την καλή φυσική κατάσταση και την οξυδέρκεια.

Αλλά και για το χαρακτήρα της, που η ηθική και έντιμη και χαρισματική διάστασή του  αναγνωρίζεται απ' όλους. 

Να ξέρει, ότι κάνει περήφανους τους συμπατριώτες της, γιατί εκφράζει στη ζωή αρχές και αξίες και τις υπηρετεί με πιστότητα και σύνεση. 

Η. Μ.  

https://katoci.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: