Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Χιλιάδες Ηπειρώτες στα κρύα του λουτρού! «Εξοικονομώ» για 25 λεπτά στην Ήπειρο!

Χιλιάδες κάτοικοι της Ηπείρου και ιδιοκτήτες ακινήτων έμειναν στα κρύα του λουτρού… του προγράμματος «Εξοικονομώ».

Για 25 λεπτά περίπου έμεινε ανοιχτή η πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονομώ» το οποίο έκανε πρεμιέρα για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η αυλαία άνοιξε και έπεσε μέσα σε χρόνο ρεκόρ, όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά αφήνοντας κυριολεκτικά παγωμένους μηχανικούς και εκατοντάδες ενδιαφερόμενους.

Από τις δέκα και μισή η πλατφόρμα σταμάτησε να δέχεται αιτήσεις καθώς οι διαθέσιμοι πόροι είχαν εξαντληθεί. Το συνολικό ποσό του προγράμματος για όλη την Ήπειρο ανέρχεται στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

«Αποδεικνύεται για δεύτερη φορά ότι τελικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι για μηχανικούς ή για ωφελούμενους» σημειώνουν μηχανικοί της περιοχής με τους οποίους μίλησε το Epiruspost και συμπληρώνουν ότι δεν μπορεί η ταχύτητα υποβολής της αίτησης να αποτελεί κριτήριο ένταξης.

«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει και επιβάλλεται ότι ακολουθήσει στο μέλλον να συνοδευτεί με αλλαγές που θα περιλαμβάνουν ένα σύστημα αντικειμενικής αξιολόγησης», επισημαίνουν.

Το «Εξοικονομώ» που διαφημίστηκε επί μήνες και αναμενόταν από εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι δεν αποτελεί το πρόγραμμα που τελικά θα δώσει τις λύσεις.

https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: