Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ:Βοσκός πάει τα πρόβατα στο μαντρί ντριφτάροντας με Ford Focus RS!

Οι 350 ίπποι και οι τετρακίνηση, μεταμορφώνουν το ταχύτατο hatchback της Ford σε… τσοπανόσκυλο, που οδηγεί τα πρόβατα πίσω στο… μαντρί, πηγαίνοντας με το πλάι!

Ένα φοβερό βίντεο μας δείχνει τις ικανότητες του Ford Focus RS, που δεν περιορίζονται απλώς στην οδηγική απόλαυση και την ταχύτητα, αλλά δίνει αρκετούς βαθμούς χρηστικότητας για τις… καθημερινές δουλειές! Για παράδειγμα, αν είστε βοσκός και έχετε… δώσει ρεπό στα τσοπανόσκυλα, μπορείτε να κυνηγήσετε τα πρόβατα με το Focus μέχρι το μαντρί, ενώ παράλληλα θα διασκεδάζετε ντριφτάροντας.
Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε πως γίνεται αυτό στην πράξη! Εννοείται, ότι είναι χιουμοριστικό και ότι ο οδηγός του Focus RS δεν είναι ο βοσκός. Έχει γίνει viral στα social media, όμως δεν γνωρίζουμε από ποια χώρα μας έρχεται. Θυμίζουμε ότι το Ford Focus RS έχει κάτω από το καπό του έναν 2.3 EcoBoost κινητήρα, δηλαδή τούρμπο με τέσσερις κυλίνδρους, που «καίει» βενζίνη.
Αποδίδει 350 ίππους, έχει χειροκίνητο εξάρι σασμάν, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 266 χλμ./ώρα. Η Ford έχει τοποθετήσει στο κορυφαίο της hatchback ένα καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης με Torque Vectoring, που σημαίνει ότι ανακατανέμει τη ροπή μεταξύ των δύο τροχών του πίσω άξονα και μπορεί να διαγράφει θεαματικές πλαγιολισθήσεις, ειδικά με το “Drift Mode” επιλεγμένο από τα προγράμματα οδήγησης.

 

https://xiromeropress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: