Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

«Τρενάρει» τις ενισχύσεις για τους αιγοπροβατοτρόφους ο Βορίδης χωρίς να δεσμεύεται για ποσά!


«Έχω μιλήσει για την ενίσχυση της αιγοπροβατοτροφίας, θα τα πω συγκεκριμένα, υπάρχει μία τάξη μεγέθους που κυκλοφορεί, θα τη δούμε. Το πώς θα βγει η απόφαση είναι θέμα μερικών ημερών» τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης την Τετάρτη 3 Ιουνίου, από το Βήμα της Βουλής κλίνοντας την συνεδρίαση επί του νομοσχεδίου του ΥΠΑΑΤ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Αγροτικού Τομέα.
Συνεχίζοντας επί του θέματος των ενισχύσεων για τους αιγοπροβατοτρόφους ανέφερε: «Και ξέρετε, ακόμα και αυτή τη σκέψη μην την ακυρώνετε! Για μας είναι πολύ εύκολο να κάνουμε οριζόντιες πολιτικές. Το ότι παιδευόμαστε να βρούμε και να σταθμίσουμε ακριβώς τον τρόπο που θα το κάνουμε, ισορροπώντας στοιχεία, διαφορετικές και ενδεχομένως αντικρουόμενες ανάγκες είναι μία εργασία την οποία κάνουν οι υπηρεσίες, προκειμένου να καταλήξουν στον δικαιότερο δυνατό τρόπο.
Καταλαβαίνω την ανάγκη της άμεσης επίσπευσης, όσο είναι δυνατό να το κάνουμε πιο γρήγορα, αλλά να το κάνουμε πιο γρήγορα και πιο σωστά. Αυτό το πιο σωστά λέει ότι μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε και μια εβδομάδα ακόμα, να πάρουμε και δέκα μέρες ακόμα -και εννοώ από αυτές που μπορεί αρχικά κάποιος να είχε προγραμματίσει- προκειμένου να φτάσουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τελικώς, το αποτέλεσμα θα κριθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: