Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πλήθος κόσμου και μεγάλο κέφι στο χθεσινό πανηγύρι των Ηπειρωτών Χαϊδαρίου


Ευτυχώς που ο χώρος μπροστά από το δημαρχείο είναι πολύ μεγάλος και χώρεσε το πλήθος των Ηπειρωτών και φίλων της Ηπείρου που πήρε μέρος στο μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι που οργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου.
Παραβρέθηκαν: ο δήμαρχος της πόλης κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, πολλοί δημ. σύμβουλοι, ο πρών δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, η βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ. Μαρία Κεφαλά, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ.Νάντια Γιαννακοπούλου και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης. Από την Πανηπειρωτική παραβρέθηκαν: ο Α και ο Β' αντιπρόεδρος  Βασίλης Παπαϊωάννου και Κώστας Γαβριήλ, η έφορος Δημοσίων Σχέσεων Γκόνη Μαρίκα, ο Ειδ. Γραμματέας Αλέξης Σπύρου . Επίσης τα μέλη του Δ.Σ.της Πανηπειρωτικής, Δάλλας Δημήτριος Ζηκόπουλος Κώστας,ΛάππαςΚώστας, Λιάγκος Κώστας και Ευθυμίου Χριστόφορος, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. πολλών Ηπειρωτικών Συλλόγων
Η κομπανία του Νίκου Φιλιππίδη, πλαισιωμένη από τους τραγουδιστές Στάθη Πολύζο, και Λευκοθέα Φιλιππίδη μας χάρισαν υπέροχους σκοπούς από την Ήπειρο και όχι μόνο. 
Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την άρτια οργάνωση.








































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: