Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Είχε παλιόκαιρο την ώρα που ξεκίνησα...αλλά στους Ηπειρώτες Άνω Λιοσίων συνάντησα λιοπύρι!!!!



Ούτε βροχές, ούτε μποφόρ, στάθηκαν ικανά να σταματήσουν το Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων να διοργανώσουν μια ηπειρώτικη βραδιά, ένα γνήσιο Ηπειρώτικο πανηγύρι αντάξιο των προηγουμένων χρόνων. Με πρωτοστάτη τον πρόεδρο Χρήστο Ρούσσα και τους άξιος συνεργάτες τουτα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, χάρισαν σε όσους βρέθηκαν προχθές στα Άνω Λιόσια μια υπέροχη βραδιά.
Τι να πούμε για  τους καλλιτέχνες, τα ονόματα και η καλλιτεχνική τους αξία τα λένε όλα. Πέτρο -Λουκα Χαλκιάς, Αντώνης Κυρίτσης, Παγώνα Αθανασίου, Κώστας Βέρδης με την κομπανία του. Και οι νεότεροι γενιά, Κώστας Μήτσης, Θωμάς Κυρίτσης και Λευκοθέα Φιλιππίδη.
Παραβρέθηκαν από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος οι : Γκόνη Μαρίκα, έφορος δημοσίων σχέσεων και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Παπαπάνος, Δημήτριος Δάλλας και Χριστόφορος Ευθυμίου. Πολλοί πρόεδροι και μέλη  Δ.Σ. Ηπειρωτικών αποδημικών οργανώσεων, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου και αντιδημάρχων της πόλης. Και του χρόνου  με υγεία, να ανταμώσουμε και να γλεντήσουμε


































































































































































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: