Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2019 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" το Σάββατο 14-9-2019.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στον κατάμεστο χώρο στο «Πατητήρι» στην Άνω Γλυφάδα, μετά το καλωσόρισμα του Γενικού Γραμματέα Στ.Σμπόνια και την κεντρική ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Π. Μπουρογιάννη, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς συνοδεία του Ηπειρώτικου συγκροτήματος του Δημήτρη Αχνούλα και του Πέτρου Χαλκιά.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού και εσόδων Γλυφάδας κ. Γ.Αγγελόπουλος, ο κ.Στ.Θεοδοσόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα» , ο πρόεδρος του ν.π. ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας κ. Ν.Λεβετσοβίτης και ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ.Β.Παπαιωάννου. Παρευρέθηκαν επίσης και μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας κ.Δ.Ακρίβος, η Αντιδήμαρχος Γλυφάδας κ.Δάφνη Χαρίση Μπίλια, η Αντιπρόεδρος του ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας και Δημ.Σύμβουλος κ.Μ.Παπάζογλου,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γλυφάδας: κ.Αιμ.Βουγιουκλάκης, κ.Δ.Νιτσιόπουλος, κ.Μπ.Αργυράκη , κ.Σάσα Πατεράκη, κ.Ελ.Καράχου Σκούταρη,κ.Σπ.Δήμου, κ.Ελεονώρα Μαρούλη Σαπουνάκη, κ.Γ.Τζούβελης, κ. Στ. Γεωργούλας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Λ.Τογρίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γλυφάδας κ.Δ.Τσακίρης και ο πρώην Δημ.Σύμβουλος κ.Σπ.Καρατζάς. Επίσης εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος παρευρέθηκαν ο έφορος τύπου κ.Χρ.Τούμπουρος και το μέλος του Δ.Σ. κ.Κ.Παπαπάνος. Από τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους παρευρέθηκαν :ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» κ.Κυριάκος Τιλγκερίδης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακώνων Γλυφάδας κ. Φρ.Μαυροπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» κ.Λ.Μαυρακάκη, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης κ.Γ.Κωτσαντής, η κ.Γαλάνη μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας, η κ.Μ.Ραντοβάνοβιτς έφορος του Συλλόγου «Ο Προφήτης Ηλίας» , η κ.Β.Ιωάννου πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής και η κ. Αλ.Σιώζου Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα. Επίσης δια των Προέδρων τους οι οποίοι είναι και δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας εκπροσωπήθηκαν και οι Σύλλογοι: «Ελλήνων Διαδρομές» ,Σύλλογος «Μαζί για τη ζωή», Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας και Ένωση Μικρασιατών Γλυφάδας.

Με το μουσικό άρωμα του Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού και πολιτισμού ,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» διοργάνωσε και αυτό το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ» δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και σε όλους να χορέψουν και να θυμηθούν ...να νοσταλγήσουν και να γλεντήσουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τον Δημήτρη Αχνούλα , τον Πέτρο Χαλκιά και το συγκρότημά τους. Ευχάριστη μουσική παρουσία και η συμμετοχή με νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και τραγουδιστή Τάσο Κατοπόδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί το Δήμο Γλυφάδας, τους μεγάλους χορηγούς: Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, Φροντιστήρια ξένων γλωσσών Γεωργίου Μπάμπαλη, Πόρτες ασφαλείας Golden Door και όλους τους δωροθέτες για την υποστήριξή τους. Ευχαριστούμε τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών Γλυφάδας για την παρουσία τους στο χώρο της εκδήλωσης προς αντιμετώπιση οιουδήποτε έκτακτου γεγονότος. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τους.










ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O Πρόεδρος: 
Π.Μπουρογιάννης.
Ο Γραμματέας:
Στ.Σμπόνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: