Υλικά για 4 άτομα
100 γρμ. Φύλλα από παντζάρι
100 γρμ Σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και
πλυμένο καλά
2 τεμχ. Πράσινη σαλάτα
4 μανταρίνια (χωρισμένο στις φέτες του
)
1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
½ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
½ φλιτζάνι καρύδια
40 γρμ. κατσικίσιο τυρί (προαιρετικό)
Για το ντρεσινγκ
2 κ. σ. χυμό πορτοκαλιού
1 κ.σ ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση συνταγής
Βάλτε όλα τα υλικά του ντρεσινγκ σε
ένα σέικερ και χτυπήστε δυνατά για
μερικά λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε
τα σαλατικά, το μαρούλι, μανταρίνια ,
τα κρεμμύδια προσθέστε το κατσικίσιο
τυρί γαρνίρετε με τα καρύδια και τα
μυρωδικα .
Περιχύστε με το ντρέσινγκ και σερβίρετε
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου