Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου. Έναρξη νέας χορευτικής περιόδου και μαθημάτων εκμάθησης χορών


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές και τα μαθήματα των Παραδοσιακών χορών, των χορευτικών μας τμημάτων, όλων των ηλικιών, συνεχίζονται με τις καλύτερες προϋποθέσεις και γι' αυτή τη χρονιά (2017-2018) και λειτουργούν στη μεγάλη αίθουσα του Πρώτου (Α') Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου (απέναντι από την Εκκλησία του Αγ. Θεράποντα), κάθε Δευτέρα και Πέμπτη κατά τις απογευματινές ώρες.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λειτουργεί και τμήμα χορωδίας καθώς και πολυφωνικού Ηπειρώτικου σχήματος.
Καλούμε όλους τους Ηπειρώτες και τους Φίλους του Ηπειρώτη της Περιοχής Ζωγράφου να στηρίξουν, όπως μέχρι σήμερα, και αυτή την προσπάθεια του Τομέα Εκδηλώσεων και Χορευτικών Τμημάτων του Συνδέσμου μας.
Πληροφορίες παρέχονται από τους κ. Αλέξανδρο Γκούμα (6937137250) , Λάμπρο Γούμενο (6972477327), την κ. Γρίβα Γεωργία σύζ. Κων/νου Γιαγιάκου (6973331096), Καραγιάννη Βάσω συζ. Κων/νου (6977496181) και Γιώτη Σπύρο (6942084209).

Σημειώνουμε ότι:
1)Ο Σύνδεσμός μας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1963, με πρώτο Πρόεδρο και για 20 χρόνια, τον Μεγάλο Ευεργέτη του Δήμου Ζωγράφου Αθανάσιο Τσεκούρα,
2)Είναι ο αρχαιότερος Εθνικοτοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος του Δήμου Ζωγράφου και
3) Είναι μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΣΕ) από ιδρύσεως του.
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
Γκούμας Αλέξανδρος         Σπυράκος Μενέλαος

Τα μέλη του Δ.Σ.
Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, Γούμένος Λάμπρος, Σπύρου Αλέξανδρος, Γρίβα Γεωργία, Γαλαζούλα Ειρήνη, Μπαλωμένος Αλέξανδρος-Ιωάννης, Παρτάλης Γεώργιος.

Υπεύθυνοι Νεολαίας και Πολιτισμού
Γιώτης Σπυρίδων,Γεωργίου Απόστολος, Καραγιάννη-Πλαστήρα Βασιλική, Σοφία Τσουκαλά,Γιαννάκης Μάκης, Τάσσης Γεώργιος,Λιάγκος Βασίλειος,Τζώρτζης Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: