Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αντάμωμα της Αδελφότητας Κοκκινιάς Θεσπρωτίας, το Σαββάτο στις 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21: 00', στο κέντρο «Ορφέας», Πατριάρχου Γρηγορίου 69 στην Καλλιθέα (πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού).




Να αφήσουμε όλοι μας για λίγο τα προβλήματα και να πάμε στο ετήσιο Αντάμωμα της Αδελφότητας Κοκκινιάς Θεσπρωτίας, να περάσουμε μερικές ώρες καλά και να διασκεδάσουμε.
Το  Σάββατο στις 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21: 00, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός των Αποδήμων Κοκκινιωτών, στο κέντρο «Ορφέας», το οποίο βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 69 στην Καλλιθέα (πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού). 
Η βραδιά θα ξεκινήσει με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η βράβευση των παιδιών, που πέτυχαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Έπειτα η ορχήστρα του Δόκιμου Χαραλάμπους θα αναλάβει δράση και είμαι βέβαιος πως θα μας ξεσηκώσει όλους με τα γνήσια παραδοσιακά αγαπημένα μας ακούσματα.


Το κλείσιμο της βραδιάς φυσικά είναι άγνωστο αφού αυτό θα εξαρτηθεί από το κέφι και την καλή μας διάθεση. 


Τα παιδιά του Διοικητικού Συμβουλίου, αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας, κράτησαν σταθερή την τιμή των τελευταίων ετών της πρόσκλησης στα 20 ευρώ, με πλήρες μενού και απεριόριστα ποτά. 
Δεν πρέπει να λείψεις κανείς από αυτό το κορυφαίο ετήσιο Αντάμωμα της Αδελφότητας Κοκκινιάς! 
Το Διοικητικό Συμβούλιο, μας υπόσχεται ότι θα περάσουμε μία ξεχωριστή βραδιά, η οποία θα μας μείνει για πάντα αξέχαστη!!!
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: