Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε χθες, η παρέλαση του καρναβαλιού κομιτάτου Πρέβεζας. Δείτε το video με ολόκληρη την παρέλαση

Η καρδιά του Καρναβαλιού όλης της Ηπείρου χτύπησε στην Πρέβεζα!-Το Κομιτάτο έκλεισε 10 χρόνια ζωής με εντυπωσιακό τρόπο(photos+video)

Στην Πρέβεζα χτύπησε και φέτος η καρδιά του καρναβαλιού όλης της Ηπείρου, αφού το Σάββατο το βράδυ το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ξεσήκωσε όλη την πόλη και την έκανε να κινείται με τον καλύτερο και τον πιο δυναμικό τρόπο σε αποκριάτικους ρυθμούς.

IMG 5068

Με σύμμαχο τον καιρό χιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν στη μεγάλη παρέλαση και μετέδωσαν το αστείρευτο κέφι, τη δυναμική τους παρουσία, τις ευρηματικές ιδέες και εμπνεύσεις τους, τον παλμό και το πάθος τους, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα στους θεατές, που είχαν συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Ειρήνης και στην παραλία της πόλης.

IMG 8793

Περίπου 30 γκρουπ και χιλιάδες καρναβαλιστές έχοντας ως όπλο τον αυθορμητισμό, τον εθελοντισμό αλλά και την ανάγκη να ξεφύγουν από τη ζοφερή καθημερινότητα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αποζημίωσαν με το παραπάνω τους θεατές, ντόπιους και επισκέπτες, αποδεινύοντας ότι το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κλείνοντας 10 χρόνια ζωής, έχει όλο το μέλλον μπροστά του προκειμένου να γίνει ακόμη καλύτερο και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα.

IMG 5190

Η παρέλαση τελείωσε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ωστόσο το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί αφού καρναβαλιστές και θεατές συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού και στα διάφορα πάρτι που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα καταστήματα της πόλης.


IMG 5252

Να σημειώσουμε πως την παρουσίαση του Καρναβαλιού έκανε ο Γιάννης Βασιλειάδης, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο Συλβάν Γκομπέλ.

IMG 9015

IMG 4641


Δείτε το video με ολόκληρη την παρέλαση:


Δεν υπάρχουν σχόλια: