Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Από Αϊνστάιν και πάνω!.

Apo Einstein kai pano

Άντε τώρα να πεις σε αυτόν που είπε «Κάθε λαός κυβερνάται έτσι όπως του αξίζει» ότι έχει άδικο, άστο καλύτερα.
Βέβαια, αυτά ισχύουν για οπουδήποτε αλλού, εκτός από την Ελλάδα. Δεν μπορεί ένας τόσο έξυπνος λαός όπως εμείς, να έχουμε πολιτικούς χαμηλής νόησης.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήναμε να συμβεί κάτι τέτοιο και σαν απόδειξη αυτού, θα αναφερθώ σε αυτά τα δύο άξια στελέχη της κυβέρνησης. Για το Αριστερό και το δεξί. πολιτικό στέλεχος που είναι στη φωτογραφία λέω. Μέχρι σήμερα έχουν αφιερώσει πολύ φαιά ουσία για να μας σώσουν, παραλίγο να κάψουν το άκαυτο μυαλουδάκι τους.
Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι ως πολιτικοί είναι του πεταματού και υπάρχουν για να φέρουν εις πέρας κάποιες ειδικές αποστολές ή παίζουν το λαϊκό πτυελοδοχείο για μη την πληρώσουν αυτοί που κάνουν πιο ουσιαστική δουλειά.
Τώρα έχει γίνει το εξής σκηνικό, πετάει ο Ντινόπουλος στον ANT1 μια ατάκα για τον Άδωνη και αυτός μετά του απάντησε στο Τwitter:

Ντινόπουλος:
«Εγώ με τον Γεωργιάδη έχουμε κάτι κοινό που, ταυτόχρονα, είναι και πολύ διαφορετικό. Ο Άδωνις πουλάει βιβλία, εγώ γράφω».
Άδωνις:
«Αγαπητέ Αργύρη, πέραν των εκδόσεων, έχω γράψει έως σήμερα τρία βιβλία. Άρα, έχουμε περισσότερα κοινά απ' ότι νομίζεις».

Μωρέ ωραία περνάμε, αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: