Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αθλιότητα Μπέου: Δώρισε 12ποντες γόβες σε γυναίκα δημοσιογράφο που 'χε αποκαλέσει νάνο. Δείτε το video

Μπέος

Σε οριακό σημείο είναι η σχέση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, καθώς συχνά πυκνά καταγράφονται διάφορα περιστατικά.


Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για "περιστατικά τρομοκρατίας και ύβρεων, που υφίστανται οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του Βόλου, τα οποία δεν έχουν προηγούμενο".Αφορμή ήταν η επίθεση του Αχ. Μπέου στη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Astra TV, Ειρήνη Θεοδωροπούλου, την οποία, μεταξύ άλλων, είχε αποκαλέσει νάνο, ζητώντας την επόμενη φορά να στείλουν ρεπόρτερ μετρίου αναστήματος.

Την Παρασκευή (26/09) ο δήμαρχος έδωσε συνέντευξη Τύπου, συνεχίζοντας την επίθεση προς την Ειρ. Θεοδωροπούλου. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονταν να φύγουν από την αίθουσα, ο Αχ. Μπέος έβαλε στο τραπέζι ένα κουτί με 12ποντες γόβες, τις οποίες δώρισε στη συγκεκριμένη συντάκτρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Για να καλύψουμε τη διαφορά...".

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: