Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. ΄Ενα «πλουσιόπαιδο», στο υπουργείο των εφοπλιστών.


Οι ναυτεργάτες, εδώ και πολλές δεκαετίες και πολύ σωστά, το αποκαλούν «υπουργείο των εφοπλιστών».
Και είναι. Απλώς στα μαύρα και σκληρά μνημονιακά χρόνια το υπουργείο Ναυτιλίας έχει γίνει και υπουργείο της Cosco, των λεφτάδων Αράβων, των εφοπλιστών «πάσης φύσεως» και όλων όσων είναι έτοιμοι να αγοράσουν και την τελευταία δημόσια σπιθαμή γης σε λιμάνι ή σε παραλία.

Όταν πέρασαν από το Ναυτιλίας, οι τελευταίοι Πασόκοι , εκσυγχρονιστές - ούτε τα ονόματα τους δεν αξίζει να αναφέρουμε- συνέχισαν το ξεπούλημα των λιμανιών, μετά τον Μ. Κεφαλογιάννη και δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Επί Κ. Μουσουρούλη, το διοικούσε μαζί με μια «παρέα» άχρηστων στρατιωτικών, ο κ. Τάκης Μπαλτάκος , ο οποίος το μόνο, που έκανε, ήταν να σπέρνει παντού τους φασιστικούς χρυσαυγίτικους σπόρους , για να φτιάχνει νέες ομάδες οπαδών, έτοιμων για.όλα. Και κυριολεκτούμε.

Τώρα, ένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο, που πήρε υπουργείο, λόγω του πατέρα του, το έχει για την ψυχαγωγία του.
Έχει φέρει απέναντι όλους τους κλάδους εργαζομένων και έχει καταδικάσει τα νησιά σε μαρασμό, απομόνωση και απελπισία...

Όλη μέρα φωτογραφίζεται ως μοντέλο, δίνει παντού συνεντεύξεις ανούσιες, ετοιματζίδικες, χρησιμοποιεί «πρόθυμους» δημοσιογράφους, εγκαινιάζει πολλάκις τα ίδια και τα ίδια, έχει αφήσει ανενόχλητα τα λαμόγια να δραστηριοποιούνται, μέχρι να τελειώσει ο χρόνος του και να πάει πίσω στο γιοτ του.


Ένα πολύ σημαντικό υπουργείο, που δεκαετίες ολόκληρες εκπροσωπεί μόνο τα εφοπλιστικά συμφέροντα και ατύχησε τελευταία να γίνει και ο χώρος ψυχαγωγίας ενός πλουσιόπαιδου με «δαχτυλίδι» λόγω οικογενειοκρατίας..

Στο μεταξύ, με «μυημένους» γενικούς γραμματείς , στρατιωτικούς ηγέτες και λοιπούς παρατρεχάμενους,  έχει ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ τα πάντα κι έχει και το θράσος να ομιλεί για «λαθρο»-μετανάστευση.

Σε λιμενικούς, που χρησιμοποιούνται κάκιστα με μισθό πείνας.. Στον ανυποψίαστο λαό, επιτρέποντας στην πραγματικότητα να θρηνήσουμε πολλά ακόμα θύματα, με δικές του εντολές. Και σε πολίτες, που υπερασπίζονται τους πρόσφυγες που φθάνουν στα νησιά μας.

Σε μια τόσο άθλια συγκυβέρνηση, η κακοδιοίκηση του πλουσιόπαιδου φυσικά και δεν εντυπωσιάζει το μέγαρο Μαξίμου.
Οι Μιλτιάδηδες είναι η πλειοψηφία..

Και περιμένουν οι νησιώτες πλοίο. Οι λιμενεργάτες ευαισθησία και όχι άθλιο ξεπούλημα. Οι ναυτεργάτες να τους νοιαστεί κάποιος. Οι πολιτικοί υπάλληλοι να μην τους απολύουν. Οι ένστολοι να σταματήσουν να τους πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες στα σκουπίδια. Και οι άνεργοι της Ζώνης να έχουν ασφάλιση, περίθαλψη και να ξαναζωντανέψουν τα ναυπηγεία στο Πέραμα..

Και κάτι τελευταίο: ποιοι, ρε «φουκαρά» πολιτικέ πουλούν την κοκαΐνη;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: