Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Αδιαχώρητο στην 7η Γιορτή κρασιού στο "ζεύκι", στο Βαθύκαμπο Άρτας



Ο πολύ καλός καιρός, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις, ευνόησε ώστε και φέτος να γίνει το αδιαχώρητο στη " Γιορτή Κρασιού" που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι (6.10.2019), στην ταβέρνα-οινοποιείο "Ζεύκι" του κ. Κώστα Βασιλείου), σ' ένα ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα στους αμπελώνες του κτήματος "ζεύκι", στο Βαθύκαμπο Κεντρικού του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων .
Διοργανώθηκε για έβδομη χρονιά με πολύ μεράκι από την ταβέρνα-οινοποιείο "Ζεύκι", τον Σύλλογο Κεντρικών Τζουμέρκων και την Τ.Κ. Κεντρικού.


Εκ μέρους του Συλλόγου Κεντρικών Τζουμέρκων ο πρόεδρος, παιδίατρος Αντώνης Κοντός αφού συνεχάρη τον κ. Κώστα Βασιλείου είπε:
"Καλώς ανταμωθήκαμε και φέτος εδώ στο "ναό του Βάκχου"! Εδώ στο "ζεύκι" που πάντα περνάει "ζεύκι" όποιος το επισκέπτεται , αφού εκτός από το γευστικά κρασιά, όλα τα εδέσματα γίνονται από τα νοστιμότατα προϊόντα της περιοχής μας !


Ο κ. Κώστας Βασιλείου, ο Πρόεδρος, όπως τον αποκαλούμε εμείς εδώ, είναι ένας βαθύτατα σκεπτόμενος άνθρωπος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει μια μικρή ανάπτυξη στην περιοχή μας. Προσπαθεί με αυτή την όμορφη επένδυση που έκανε στον τόπο μας, ένα στολίδι θα έλεγα για την περιοχή μας, να αποδείξει πως με παρόμοιες τέτοιες μικρές επενδύσεις μπορούν να ζήσουν αρκετές οικογένειες .
Μας δείχνει δε πως αυτός ο ευλογημένος τόπος που δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί, βγάζει πολύ καλά προϊόντα και πολύ καλό κρασί, που φάνει μέχρι τον Καναδά !
Συνέχισε έτσι πρόεδρε τις προσπάθειές σου και εμείς θα είμαστε περήφανοι για εσένα και θα σε καμαρώνουμε."

Όλοι όσοι παρευρέθησαν δοκίμασαν και απόλαυσαν τα τρία εξαιρετικά κρασιά, λευκό, ημίγλυκο, και κόκκινο!
Συνολικά προσφέρθηκαν δωρεάν περίπου 450 κιλά κρασί. Τα νόστιμα φαγητά και οι φανταστικοί μεζέδες κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων όσων τα δοκίμασαν!
Η ορχήστρα του Βασίλη Γεραγόρη και το καλό κρασί έφεραν πολύ μεγάλο κέφι και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ !!.

























Για το Δ.Σ.
  Ο πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

                             Αντώνης Κοντός                                Απόστολος Γκόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: