Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Δ. Δημητρίου: «Ήπειρος Όλον» η παράταξη, ως το τέλος του έτους οι υποψήφιοι


«Ήπειρος Όλον».. Η Ήπειρος όλων αλλά και το όλον Ήπειρος, αυτό που περικλείει το έδαφος, τις ιδέες, τα συναισθήματα, τον πολιτισμό, τις ελπίδες, τα όνειρα, τους ανθρώπους! Αυτό είναι το όνομα της παράταξης του Δημήτρη Δημητρίου με έμβλημα το δέντρο. Ένα διαφορετικό δέντρο με μωβ φύλα που συμβολίζουν το νέο και το καινοτόμο και ένα πράσινο που δηλώνει την προσήλωση στο περιβάλλον και την προστασία. Η παρουσίαση έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης παρουσία δεκάδων στελεχών, που προέρχονταν κυρίως από το χώρο του ΚΙΝΑΛ.
Ο Δημήτρης Δημητρίου, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση αφιέρωσε περισσότερο χρόνο προκειμένου να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες της κίνησής του και να ξεδιπλώσει τους στόχους του για την Ήπειρο και περιορίστηκε σε μικρή αναφορά- κριτική προς την σημερινή Περιφερειακή Αρχή.
Στο πρώτο και βασικό μέρος της τοποθέτησής του αναφέρθηκε στην Ήπειρο που συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία τα στοιχεία της φύσης. Από κει και η έμπνευση του σήματος της παράταξης.
Βουνό, θάλασσα και το δέντρο με τους ιδιαίτερους συμβολισμούς του, σε έναν κύκλο, που δεν είναι άλλος από το «όλον» της Ηπείρου.






«Η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ σηματοδοτεί την ολότητα, την ισότητα και την συνεργασία Όλων και είναι αυτές οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζει τον αγώνα της για το Νέο Αύριο της Ηπείρου», ανέφερε στην τοποθέτησή του.
Το δεύτερο μέρος ήταν πιο πολιτικό και σ’ αυτό ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, έχει γεράσει, έχει σκουριάσει, έχει ξεπεραστεί από την εποχή. Η ίδια δείχνει ότι τα έχει παρατήσει..
Ο ίδιος δεσμεύτηκε για την κατάρτιση δεκαετούς επιχειρησιακού σχεδίου με πλήρη κοστολόγηση και με ιεραρχημένες τις ανάγκες της περιοχής.






«Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «στόχος είναι να καταστήσουμε την Ήπειρο μεγάλη, μια εταιρία που μέτοχοι θα είναι όλοι οι Ηπειρώτες».
Δεσμεύτηκε για έναν ήπιο και πολιτισμένο πολιτικό αγώνα και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η παράταξή του θα είναι παρούσα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Η κίνηση έχει συγκεκριμένη πολιτική αφετηρία, σκοπός όμως είναι να γίνει ένα δυνατό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο. Μάλιστα μέχρι τα Χριστούγεννα, όπως τόνισε, θα έχει ανακοινωθεί ο βασικός κορμός των υποψηφίων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: