Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση τιμώντας τη μνήμη του Κώστα Χαρισιάδη που εμπνεύστηκε και οργάνωσε τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της ΠΣΕ



Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τιμώντας τη μνήμη του Κώστα Χαρισιάδη που εμπνεύστηκε και οργάνωσε τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της ΠΣΕ, διοργανώνει εκδήλωση, λόγου χορωδιακής παραδοσιακής μουσικής και πολυφωνικού τραγουδιού.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τιμώντας τη μνήμη του Κώστα Χαρισιάδη που εμπνεύστηκε και οργάνωσε τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της ΠΣΕ, διοργανώνει εκδήλωση, λόγου, χορωδιακής παραδοσιακής μουσικής και πολυφωνικού τραγουδιού, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στην Ομόνοια.
Στην εκδήλωση, θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Δόσης και για το έργο και την προσφορά του Κώστα Χαρισιάδη στην ΠΣΕ και την Ηπειρωτική αποδημία, θα μιλήσει ο φιλόλογος Σπύρος Τζίμας, συνεργάτης του τιμώμενου στην ίδρυση και οργάνωση της Χορωδίας Παραδοσιακής  Μουσικής της ΠΣΕ.
Ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική θα αποδώσει η Χορωδία της ΠΣΕ υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Βαγγέλη Κώτσου, συνοδεία της ηπειρώτικης μουσικής ζυγιάς της.
Το Πολυφωνικό Εργαστήρι της ΠΣΕ θα τραγουδήσει παραδοσιακά  ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια με κυρατζή τον Αλέξανδρο Λαμπρίδη.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: