Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας







  








  











Η πολύ όμορφη αίθουσα του κέντρου «Λιθαρίτσια» αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους Ηπειρώτες της Γλυφάδας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του νέου ΔΣ και κατέκλυσαν την αίθουσα από πολύ νωρίς το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2017, με αποτέλεσμα όσοι δεν είχαν κλείσει τραπέζι να φύγουν άπραγοι.
Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Στέφος Σπύρος, συγκλονισμένος από την μεγάλη ανταπόκριση των μελών και φίλων, δήλωσε πως παρά την οικονομική κρίση που μας ταλανίζει, οι Ηπειρώτες έχουν απόθεμα ψυχής και χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερες αίθουσες για να ανταμώνουν.
Υπό τους ήχους της καταπληκτικής ορχήστρας του νεαρού βιρτουόζου κλαρινίστα Χρήστου Γκίτσου και τις μελωδικές φωνές των τραγουδιστών Γιώργου Ράπτη, Κώστα Καρρά, Βίκης Κούρου και των αδερφών Κωνσταντίνου και Γιώργου Κόντη η εκδήλωση άνοιξε με το χαρακτηριστικό τραγούδι «Καλώς ανταμωθήκαμε» και συνεχίστηκε με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου που με καμάρι και περίσσεια χάρη χόρεψε υπέροχα τραγούδια και σκοπούς της Ηπείρου.
Ο πρόεδρος προσφώνησε τους επίσημους παρευρεθέντες, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό. Τον Δήμαρχο Γλυφάδας ο οποίος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Αστικής Ανάπτυξης κος Αγγελόπουλος Γιώργος. Επίσης παρευρέθησαν ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» κος Κόκκορης Κώστας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κος Γεωργούλας Στάθης, ο αντιδήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού κος Τογρίδης Λάζαρος, ο Α’ αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κος Κωνής Κώστας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Αυλωνίτου Ελένη, το μέλος του ΔΣ του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας κος Σπύρος Δήμου, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης ο πρόεδρος κος Σπέγκος Νίκος, ο αντιπρόεδρος κος Κωστούλας Γιάννης και οι φιλόλογοι κος Τούμπουρος Χρήστος και κα Μαραζοπούλου Μαργαρίτα, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αργυρούπολης ο πρόεδρος κος Κωτσαντής Γιώργος, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ελληνικού ο επίτιμος πρόεδρος κος Βάσιος Βαγγέλης, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αγ. Δημητρίου «Το Κούγκι» η γραμματέας κα Μπαλούμη Αλέκα και η ταμίας κα Ντόλου Δώρα, ο αντιπρόεδρος των Ηπειρωτών Ιλίου κος Δάλλας Δημήτρης, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Περιστερίου κος Κόντης Ζήκος, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Κορωπίου κος Τσόγκας Φώτης, η αντιπρόεδρος της αδελφότητας Κοκκινιάς Θεσπρωτίας κα Γκόκου Ματούλα. Επίσης ο κος Τσιντής Νίκος πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας, η κα Τσαγκαράκη Δέσποινα πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας, η κα Μαυρακάκη Λένα πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς», η κα Καψάσκη Θεώνη αντιπρόεδρος του Σύνδεσμου συνταξιούχων εκπαιδευτικών Γλυφάδας.
Επίσης ξεχώρισαν με την παρουσία τους ο κος Στέφανος Φούσας, καθηγητής καρδιολογίας, διευθυντής καρδιολογικής κλινικής του Τζάνειου Νοσοκομείου και πρόεδρος Ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας και ο κος Ζώης Γιώργος, ιδιοκτήτης των εκπαιδευτηρίων ΖΩΗ. Επιβλητική η παρουσία και του πρώην προέδρου του Συλλόγου μας και δημοτικού συμβούλου Φιλιατών κου Γρηγόρη Ζιάκα, ο οποίος αμέσως μετά την εκδήλωση αναχώρησε για την Θεσπρωτία για να είναι παρών στις δημαιρεσίες του Δήμου Φιλιατών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου πανευτυχής από την απρόσμενη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη αυτή εκδήλωση που οργανώθηκε σε ασφυκτικά λίγο χρόνο, ευχαρίστησε τους συνάδελφους συμβούλους στο ΔΣ για την άοκνη προσπάθειά τους καθώς και κάθε χορηγό ξεχωριστά.
Κατόπιν ξεκίνησε ο χορός, η πίστα παρέμενε διαρκώς γεμάτη, το γλέντι άναψε για τα καλά και κράτησε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες. Οι Ηπειρώτες ανανέωσαν το ραντεβού της για την επόμενη εκδήλωση, αφιερωμένη στην επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, που θα εορταστεί την επόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 το πρωί με δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνα και κατάθεση στεφάνων.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: