Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Μαργαρίτα Ζήκου, Υποψήφια με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου στα Γιάννενα

Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο προσκλητήριο του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Α. Παπανδρέου και να κατέλθω ως υποψήφια στη εκλογική περιφέρεια των Ιωαννίνων.

Του Γεωργίου Παπανδρέου, που στα δύσκολα έβαλε πλάτη για τη σωτηρία της χώρας, του πολιτικού που πολέμησε την αδιαφάνεια και πολεμήθηκε από το κατεστημένο, του πολιτικού που διαπραγματεύτηκε το μηχανισμό στήριξης χάρη στον οποίο είναι όρθια η χώρα σήμερα, απέναντι σε μια ανέτοιμη, συντηρητική και δίχως διάθεση να ακούσει Ευρώπη.

Πιστεύω ότι είναι η ώρα για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας έξω από μηχανισμούς και μηχανορραφίες.

Ήρθε η στιγμή της δημιουργίας ενός πόλου που να μην είναι παρακολούθημα κανενός ούτε της συντηρητική δεξιάς ούτε της λαϊκιστικής Αριστεράς

Συντάσσομαι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την υπεράσπιση του πολιτικού πολιτισμού, της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού, της ισότητας, του σοσιαλισμού, της κοινωνίας των άριστων και όχι των αρεστών, της κοινωνίας των πολιτών και όχι των εγχώριων και διεθνών εκδοτικών και οικονομικών καταστημένων.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Μαργαρίτα Ζήκου


Μαργαρίτα Ζήκου


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα από γονείς επαναπατρισθέντες μετανάστες της Γερμανίας.
Από την παιδική της ηλικία εντάχθηκε στο σοσιαλιστικό χώρο και οργανώθηκε στο ΠΑΣΟΚ,στο χώρο του οποίου πρωτοστάτησε με δημιουργία οργανώσεων νεολαίας κλπ.
Επαγγελματικά,έχει απασχοληθεί για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, στον τομέα της προώθησης πωλήσεων και της διαφήμισης, αλλά και των ερευνών αγοράς.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας, διευθύνοντας
κέντρο ξένων γλωσσών αλλά και επιχειρήσεις νέας τεχνολογίας.
Παράλληλα, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά blogs [pame-mazi.blogspot.gr] το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και από το 2011 συνεχίζει αδιάκοπα την υπεράσπιση του μεταρρυθμιστικού έργου της διετίας 2009-2011 .
Πολιτικά, τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε κινήσεις για την ανασυγκρότηση του κεντροαριστερού χώρου και πρωτοστάτησε στη δημιουργία του κινήματος δημοκρατών σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου.
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το κίνημα την τίμησε με την εμπιστοσύνη του και κατέρχεται υποψήφια βουλευτής στο νομό Ιωαννίνων.

Τα «πιστεύω» της εδράζονται σε αρχές & αξίες του Σοσιαλισμού και έχει αφιερωθεί στην προσπάθεια της μεταρρύθμισης που τόσο απαραίτητη είναι για να ξεπεράσει η χώρα μας την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: