Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τα ΕΛΤΑ και οι Σταθερές Συγκοινωνίες, συνεπιβάτες στο ''Γράψε ένα γράμμα στον Άϊ Βασίλη''.




                                                                                     Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2012
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και οι Σταθερές Συγκοινωνίες
συνεπιβάτες στο «ΓΡΑΨΕ EΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ AΪ- ΒΑΣΙΛΗ»

Ο Άγιος Βασίλης φέτος εγκαταλείπει προσωρινά το έλκηθρό του και επιβιβάζεται στα μέσα σταθερής τροχιάς, για να παραλάβει τα γράμματα των παιδιών από σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού και στάσεις του τραμ!

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και οι Σταθερές Συγκοινωνίες προσκαλούν τα παιδιά να ταχυδρομήσουν τα γράμματά τους στα ειδικά κόκκινα γραμματοκιβώτια, που τοποθετήθηκαν στους σταθμούς του μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ», του ηλεκτρικού «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» και «ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ» και στις στάσεις του τραμ «ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ» (Γλυφάδα) και «ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ» (Πλατεία Ν. Σμύρνης) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Η παραλαβή των επιστολών θα γίνει από τον Άγιο Βασίλη και τους συνεργάτες του, γι’ αυτό τα γράμματά σας δεν χρειάζονται γραμματόσημο! Ωστόσο, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στο φάκελο τα στοιχεία και τη διεύθυνσή σας, γιατί τα ΕΛΤΑ και ο Ευγένιος Τριβιζάς σας επιφυλάσσουν μια απάντηση έκπληξη. Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία και χαρά στην πρόσκληση των Ελληνικών Ταχυδρομείων και παραχώρησε τον αγαπημένο γάτο του Αϊ-Βασίλη, Ερμιμίκο Πις Φις, στη δράση «Γράψε ένα Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη».

Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από την πρώτη απόπειρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων να απαντήσουν στα χιλιάδες γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη, που συγκεντρώνονται τις ημέρες των Χριστουγέννων στα ΕΛΤΑ. Η φετινή απάντηση θα είναι ξεχωριστή. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και οι Σταθερές Συγκοινωνίες παροτρύνουν όλους τους μικρούς τους φίλους, αλλά και όσους σε πείσμα των καιρών επιμένουν στην αθωότητα, να γράψουν ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, και τους διαβεβαιώνουν, ότι ο Ερμιμίκος Πις Φις θα μεταφέρει τις σκέψεις και τις ευχές τους.

Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
τηλ. 210 3293205, 210 3293269
Δημόσιες Σχέσεις ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.
τηλ. 210 3353160, 210 3247300

Δεν υπάρχουν σχόλια: