Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Μουσικές φωταφίες στην μουσική σκηνή "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ", Αρτέμωνος 9, Νέος Κόσμος, τις μέρες της πρωτοχρονιάς.

mits mitsis lalitades


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 9:30 μμ

η "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ" σαν μουσικό μπαράκι...
Κάθε Κυριακή, από τις 9:30 μ.μ., μουσικές βραδιές χωρίς εισιτήριο κατά τον τρόπο των "ΦΩΤΑΨΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ". Με μουσικές επιλογές από τη μουσική μας παράδοση, τις μουσικές του κόσμου, τα αυθεντικά ακούσματα ψυχής. ΆΝΕΥ ΟΡΙΩΝ ΣΤΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΜΙΞΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ! Από πωγωνίσους, ταραντέλλες και Ικαριώτικους μέχρι Nick Cave, Doors και B.B. King αλλά και πολύ πιο πέρα. Η "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ" ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ! Και με πιο φτηνά τα ποτά! Τι λέτε, συνταξιδεύουμε; 

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου - ξημερώματα Πρωτοχρονιάς 2013
Πρωτοχροννιάτικο party ! Κοπή της πίττας, φλουρί για τη νέα χρονιά :)
Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με party στην "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ"! Πετάμε τραπέζια και καρέκλες και χορεύουμε με μουσικές άνευ ορίων και άνευ όρων. Θα κόψουμε και βασιλόπιττα και όποιος βρει το φλουρί θα δικαιούται δωρεάν είσοδο στην "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ"! Το πιο όμορφο ποδαρικό στη νέα χρονιά!: :) 

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου
"ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ" cine bar - δύο ντοκιμαντέρ του Αλέξανδρου Λαμπρίδη για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο
Το κινηματογραφικό ποδαρικό στη νέα χρονιά!
Κάθε Πέμπτη, προβολές ταινιών, χωρίς εισιτήριο, κάθε Πέμπτη στις 9:30 μμ και μετά, συζήτηση με τους δημιουργούς τους. Αυτή την Πέμπτη, δύο ντοκιμαντέρ του Αλέξανδρου Λαμπρίδη για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο σε πρώτη προβολή στην Αθήνα. Το πρώτο, διάρκειας 30 λεπτών, τιτλοφορείται ο "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ" και αναφέρεται στο γύρισμα σκηνής στο "ΛΙΒΑΔΙ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ" και το δεύτερο, διάρκειας 15 λεπτών, με τίτλο "Ο ΚΥΡ ΘΟΔΩΡΟΣ, Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ" στην ταινία "ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ". Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετική και μουσικές από τις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου αλλά και σχετικές με τις ταινίες του. Η βραδιά ανοίγει ένα κύκλο εκδηλώσεων στην "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ"¨για τον ένα χρόνο από το χαμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
Η εξαίρετη κομπανία στην πρώτη Ηπειρώτικη βραδιά της νέας χρονιάς! με την "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ", σε υπέροχες Ηπειρώτικες βραδιές! Στο τραγούδι και το λαούτο ο Μιχάλης Ζάμπας, στο βιολί ο Παναγιώτης Ξυδέας, στο ντέφι ο Παναγιώτης Ντούλες, συνοδεύουν τον Θοδωρή Γεωργόπουλο από τη Λάβδανη Πωγωνίου.

Σάββατο 5 Ιανουρίου 
ΣΤΕΡΙΑΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΤΣΙΚΑ
Μια περιδιάβαση στον πλούτο της στεριανής παράδοσης, από το Μοριά στη Ρούμελη, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο. Με τον δάσκαλο του κλαρίνου στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων Δημήτρη Κώτσικα, με τον Ηλία Γάκο στο τραγούδι, με τον Κωστή Καλαϊτζάκη σε λαούτο και τραγούδι, με τον Γιώργο Κώτσικα στο βιολί, τον Θανάση Κώτσικα στα κρουστά! 

"ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ", Αρτέμωνος 9, Νέος Κόσμος, 2109270628

μουσική σκηνή "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ"
Αρτέμωνος 9, Νέος Κόσμος
210 9270 628 - για έγκαιρες κρατήσεις
''Η Άλλη Όχθη'' σας εύχεται χρόνια πολλά! 

Καλή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: