Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Βασίλης Ιωάννου: Δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.



Την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής εξέφρασε δημόσια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ -πρώην νομάρχης Πρέβεζας- Βασίλης Ιωάννου. 


Ο κ. Ιωάννου ερωτηθείς σχετικά ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος βουλευτής σ' αυτές τις εκλογές λόγω της απαξίωσης των πολιτικών και του κεντρικού πολιτικού προσωπικού από τους πολίτες», είπε ο κ. Ιωάννου διατυπώνοντας τον σοβαρό προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία. Ελπίζω αυτή η επιθυμία μου να γίνει σεβαστή μέχρι τέλους», συνέχισε, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι οι προτάσεις από την Ιπποκράτους να είναι υποψήφιος είναι επαναλαμβανόμενες, όμως τονίζοντας ότι τελικά ελπίζει να μην τεθεί θέμα επιστράτευσής του. 

Για το ΠΑΣΟΚ. 
Εν τω μεταξύ ο κ. Ιωάννου μιλώντας για την πρόσφατη εκλογή Βενιζέλου στην προεδρεία είπε ότι υπήρξε ενθαρρυντική η συμμετοχή στη διαδικασία, όμως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει άμεσα τον προσανατολισμό του καθώς ο προβληματισμός για το μέλλον του συνεχίζει να υφίσταται έντονος.  

Επίθεση κατά Κατσέλη-Καστανίδη. 
Από την άλλη ο κ. Ιωάννου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εκλογική επίδοση του κόμματος (στόχος είναι να είμαστε πρώτο κόμμα, είπε), κατήγγειλε όσους από το ΠΑΣΟΚ θέτουν προεκλογικά ζητήματα συγκυβέρνησης με τη ΝΔ και κατηγόρησε για πολιτικό θράσος τους Κατσέλη-Καστανίδη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν στην Κοινωνική Συμφωνία. «Είναι προσωπικοί μου φίλοι όμως αυτό που έκαναν όντας συνυπεύθυνοι για την πολιτική που εφαρμόζεται συνιστά πολιτικό θράσος» είπε ο Βασίλης Ιωάννου. 

www.epirusonline.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμετρήθειν, εζυγίσθειν και ευρέθειν λειψός.
Τι να μας πει τώρα ο Ιωάννου, περί ηθικής στην πολιτική;
Καλά κανείς δεν του είπε ότι ''η σιωπή είναι χρυσός'';
Καλά δεν θα χάσει και τίποτε η πολιτική, αλλά και η Πρέβεζα, αν ο Ιωάννου δεν πολιτευτεί. Καλά θα κάνει να καθίσει στο σπιτάκι του, γιατί έτσι θα προσφέρει πολλαπλάσια, από το να ασχοληθεί.
Βλέπετε δεν απουσιάζει και πολύ καιρό από την διαχείρηση των κοινών της Πρέβεζας και επειδή όλα τα ''έκανε καλά και αρεστά'', τον τρομοκρατεί το φούμο.
Κάτσε σπιτάκι σου Βασιλάκη, κάνε και κάτι λογικό επιτέλους.