Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σταθερά ανοδική η πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.


    
Παρά την κρίση άνοιξε νέο κατάστημα στην Άρτα.
Κόντρα στο ρεύμα της κρίσης και της γενικότερης οικονομικής κατάρρευσης συνεχίζει να πηγαίνει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, η οποία εγκαινίασε το κατάστημά της Άρτα, που είναι το 8ο στην Ήπειρο. Ο πάλαι ποτέ «Στόχος», που πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο, δυνατό και ελπιδοφόρο πιστωτικό ίδρυμα, αποδεικνύει με τις χιλιάδες των μελών του, ότι καθημερινά βρίσκεται δίπλα στους Ηπειρώτες και στις ανάγκες τους, βοηθώντας σημαντικά πολίτες και επιχειρήσεις, στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν να βγουν από την κρίση.

 Αύξηση.
Όπως τόνισε, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του καταστήματος Άρτας, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής κ. Κώστας Ζωνίδης, η Τράπεζα μέχρι στιγμής έχει πορευθεί, μένοντας πιστή στις αρχές και στις ιδέες της. Μεταξύ άλλων, αυτές είναι η άσκηση πιστωτικής πολιτικής, με αυστηρό αποκλεισμό κομματικών ή άλλων σκοπιμοτήτων, η ανάπτυξη ανθρωπιάς ως κυρίαρχου στοιχείου της Τράπεζας, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, η δίκαιη μεταχείριση των μελών κ.α. «Με βάση αυτές τις αρχές φθάσαμε στο σημείο να διαθέτουμε σήμερα σε όλη την Ήπειρο 8 καταστήματα και κυρίως να αυξάνουμε όλα τα οικονομικά μας μεγέθη, μέσα σε μια περίοδο έντονης κρίσης» σημείωσε, μεταξύ άλλων. Νέες προοπτικές. Στις νέες προοπτικές που έχει σαν στόχο να δημιουργεί η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, στάθηκε ο Γενικός Διευθυντής της κ. Βασίλης Τσουκανέλης. «Ολοκληρώσαμε ένα στόχο της Τράπεζάς μας, δηλαδή την γεωγραφική κάλυψη όλης της περιφέρειας Ηπείρου. Το άνοιγμα αυτού του καταστήματός μας πραγματοποιήθηκε στη χειρότερη οικονομική συγκυρία. Στο περιβάλλον αυτό, εμείς συνεχίσαμε να χρηματοδοτούμε το σύνολο των πελατών μας, καθώς και αυτούς από άλλες τράπεζες, που μας εμπιστεύτηκαν. Κατανοούμε τον κόσμο που διαμαρτύρεται για τα μέτρα. Αντί όμως να ομφαλοσκοπούμε, δημιουργούμε νέες προοπτικές και θέσεις εργασίας» είπε.

 «Να τη στηρίξουμε.»
Το «παρών», μεταξύ άλλων, στα εγκαίνια έδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος εξήρε το ρόλο της Τράπεζας στην ενίσχυση της Ηπειρωτικής οικονομίας. «Εύχομαι να έχει επιτυχίες, γιατί ό, τι το Ηπειρωτικό πρέπει να το στηρίζουμε και μάλιστα, όταν το ίδιο μας στηρίζει» δήλωσε, μεταξύ άλλων. Ο βουλευτής Άρτας Κώστας Παπασιώζος κάλεσε όλους τους πολίτες στην Ήπειρο να στηρίξουν το έργο της Τράπεζας, ενώ ο Χρήστος Παπάζογλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας χαρακτήρισε την Συνεταιριστική ως την Τράπεζα των επιχειρηματιών.

 Η αύξηση.
Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι από την 1η Μαρτίου έχει ξεκινήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τράπεζα, με τους ιθύνοντές της να καλούν τους Ηπειρώτες να αγοράσουν ακόμη και μια μερίδα (!), καθώς έτσι, όπως λένε, συμβάλλουν στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας, αφού τα χρήματα μένουν στην Ήπειρο, ενώ με τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων δημιουργούνται θέσεις εργασίας.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
http://epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: