Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το «παραμύθι» με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στην Ηπειρο.



Φήμες, σενάρια, παιχνίδια μέσω blogs και sites, ευσεβείς πόθοι, τρικλοποδιές, διαρροές, καρφιά, παραπολιτικά και διαγκωνισμοί για το ποιος έχει το μεγαλύτερο δόντι στην ηγεσία της Ν.Δ.


Οργιάζει το παρασκήνιο για τις εκλογικές λίστες της Ν.Δ. στην Ήπειρο, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, ενώ τα όσα διαρρέουν διάφοροι επίδοξοι πολιτευτές, πολλές φορές δεν έχουν καν σχέση με την πραγματικότητα.

Όσο για δήθεν δημοσκοπήσεις, αυτές δεν υπάρχουν και δεν γίνονται και όλα είναι στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων, που διαμορφώνουν κλίμα στις τοπικές κοινωνίες, προβάλλοντας, είτε τον ένα, είτε τον άλλο ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη να είναι στις λίστες.

Και πώς να γίνουν δημοσκοπήσεις και να πληρωθούν εταιρείες μετρήσεων, από τη στιγμή που η Ν.Δ. είναι καταχρεωμένη και το οικονομικό πρόβλημα είναι τεράστιο. Μόνο 125 εκατ. ευρώ χρωστάει η Ν.Δ. και άλλα τόσα το ΠΑΣΟΚ.

Δεν αξίζει καν να μπει κανείς στον κόπο να μιλήσει σοβαρά για το ποιος έχει ή όχι το πάνω χέρι.

Τα ονόματα πολλά που διακινούνται.Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να τα αναφέρουμε.Όλοι τα ξέρουν. Πόσο μάλλον οι ίδιοι οι διακινητές των σεναρίων.

Ευσεβείς πόθοι και επιθυμίες θα πουν πολλοί. Προφανώς. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Καλά τα έγραφε ο Μακιαβέλι στον Ηγεμόνα πριν πολλούς αιώνες.

O πόλεμος καλά κρατεί. Και ειδικά μέσω διαδικτύου, η λάσπη είναι μεγάλη.

Μέχρι και εκλογικά αποτελέσματα βγάζουν ορισμένοι. Ξέρει κανείς τι θα βγάλει η κάλπη; Και ποιοι είναι αυτοί που θα πουν ότι ο «α» ή ο «β» υποψήφιος είναι αρεστός ή μη, έχει ή δεν έχει ρεύμα, πάει ή δεν πάει καλά, κ.λ.π.

Κυρίως ποίοι είναι αυτοί που δίνουν πιστοποιητικά κομματικής νομιμοφροσύνης, πολιτικής επάρκειας, κ.α.

Όσο ασχολείται κανείς, χάνει το χρόνο του.Απλά δεν αξίζει. Ας ανακοινωθούν οι λίστες και εδώ είμαστε. Εκτός και εάν έχουμε πληροφορίες έγκυρες και σίγουρες θα τις ανακοινώσουμε για τα ψηφοδέλτια και χωρίς αξιολογικές κρίσεις. Μόνο ρεπορτάζ. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς.
Και να είστε σίγουροι ότι ξέρουμε τι γίνεται στα γραφεία της Ν.Δ. επί της Λεωφόρου Συγγρού για τα γαλάζια ψηφοδέλτια και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου. Νέα προσεχώς.

www.ipirotikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: