Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ρε γ@...ο, πολύ ψηλά τον πήγαν τον πήχυ του κεφιού οι Ηπειρώτες Ιλίου. ΦΩΤΟ


Σάββατο βράδυ 08-10-2022 και η 6η γιορτή τσίπουρου της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, έσπασε τα κοντέρ του κεφιού και του χορού. Τα όργανα (κομπανία Θοδωρή Γεωργόπουλου με προσθήκη τον Δημήτρη Αχνούλα) "λάλαγαν" μέχρι τα ξημερώματα. Μαζεύτηκαν πολλοί μερακλήδες και δεν χόρταιναν χορό. Το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Ιλίου Κ. Νίκος Ζενέτος με τα περισσότερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Λοβέρδος, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην υπυργός και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνα κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.
Από την Πανηπειρωτική παραβρέθηκαν: η Α' Αντιπρόεδρος κ. Μαρίκα Γκόνη, ο Γεν. Γραμματέας κ. Σωτήριος Κολιούσης, ο Έφορος Τύπου κ. Χρήστος Τούμπουρος, ο Έφορος Πολιτισμού κ. Νικόλαος Ζέκης. ο Ειδ. Γραμματέας κ. Χριστόφορος Ευθυμίου και τα μέλη του Δ.Σ. Ζηκόπουλος Κώστας, Χρηστάκος Ηλίας και Μηνάς Ζέρβας. Επίσης πολλοί Σύλλογοι αποδήμων Ηπειρωτών και τοπικοί Σύλλογοι
Την επιμέλεια της εκδήλωσης και την παρουσίαση του δρώμενου είχαν οι χοροδιδάσκαλοι Βασίλης Τσούνης Και Έφη Ρούτη. ΑΞΙΟΙ!!!

Τα της γιορτής θα τα αναφέρει ο Σύλλογος, εγώ με το φωτογραφικό αφιέρωμα θα σας μεταφέρω λίγο από το κλίμα που επικράτησε. ( Είμαι σίγουρος  θα βαρεθείτε να βλέπετε, αλλά ψάξτε κάπου μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: