Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής πραγματοποίησε Αρτοκλασία την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. ΦΩΤΟ


Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής «Ο Άγιος Βησσαρίων» ευχαριστούν όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, που παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Πολιούχου και Προστάτη της γενέτειράς μας της πόλης μας Φιλιππιάδας, την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γρηγορούσας και Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Πλάκα – Μοναστηράκι.  

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων, αν και το επιθυμούσε πολύ να γιορτάσει μαζί μας τη μνήμη του προστάτη και πολιούχου της πόλης μας. Μέσω της επιστολής που μας έστειλε μας ευχήθηκε ο Άγιος Βησσαρίωνας να μας δίνει Υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. Οι Απόδημοι αποτελείτε ζωντανό και ενεργό κομμάτι της Φιλιππιάδας, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Ζηρού. Είσαστε οι καλύτεροι πρεσβευτές μας που σε δύσκολες συνθήκες διατηρείτε ζώσα την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Είναι θετικό αλλά και αναγκαίο, η καρδιά της Φιλιππιάδας αλλά και ολόκληρου του Δήμου, να χτυπάει σε κάθε γωνιά της χώρας και στο εξωτερικό. Η εποχή που βιώνουμε είναι δύσκολη. Τα ισχυρότερα όπλα για την αντιμετώπιση κάθε δύσκολης κατάστασης είναι η συμμετοχή, η αλληλεγγύη και η συνεργασία. Μόνο όταν είμαστε ενωμένοι ξεπερνάμε πιο εύκολα τις δυσκολίες και βγαίνουμε νικητές. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε σας προσπάθεια. Χρόνια πολλά σε όλους. 

Επίσης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ο Φιλιππιαδιώτης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας & πρ. Υφυπουργός Εργασίας κ. Κώστας Μπάρκας που είναι και μέλος του Συλλόγου μας και ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης. Όπως επίσης και ο κ. Χρήστος Τεντόμας μέλος του Συλλόγου μας - Αντιδήμαρχος Κλιματικής αλλαγής Αλλαγής και πρασίνου Αθήνας - Μέλος Δ.Σ.(Πρόεδρος Πολιτισμού- Αθλητισμού) ΚΕΔΕ και ο δημοσιοργάφος και π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γεώργιος Κολοβάτσιος. Μας ευχήθηκαν η Χάρη του Αγίου Βησσαρίωνα να μας προστατεύει και να μας χαρίζει Υγεία, Χαρά και Ευτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! ▪︎ Ο κ. Χριστόφορος Ευθυμίου Ειδικός Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και Πρόεδρος της Αδελφότητας Ρωμιάς του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας. ▪︎ Ο κ. Παύλος Χρήστου Ταμίας της ΠΣΕ, από τον Άσσο Πρέβεζας ▪︎ Η κ. Στέλλα Βαρτελάτου π. Αντιδήμαρχος Πρέβεζας & υποψήφια Βουλευτής με τοΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ▪︎ Ο κ. Ηλίας Μπεζεβέγκης Ομότιμος ΚαθηγητήςΕξελικτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Συλλόγου μας ▪︎ Ο κ Σπύρος Διαμάντης Δικηγόρος και μέλος του Συλλόγου μας ▪︎ Ο κ. Σπύρος Οικονόμου Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Αθήνας και μέλος του Συλλόγου μας(ΚΑΠΕ) ▪︎ Ο κ. Θεόφιλος Αθανασιάδης Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών και Βιολόγων Δημόσιων Νοσοκομείων • Ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνος Κώνστας • Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. της Αδελφότητας Ρωμιάς του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας κ. Θωμάς Πάσχος και Μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας • π. Μέλη του Δ.Σ. ο κ. Παύλος Λιάσκος, ο κ. Φώτης Δέμιτσας, η κ. Μαρία-Μάρθα Κώστα, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής μας επιτροπής ο κ. Νικόλαος Γεωργιάδης και το μέλος κ. Ελένη Ρούκου. • Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας. Ο Σύλλογός μας πρόσφερε Άρτο και καφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε το Σύλλογό μας. Η Συμμετοχή, η Αλληλεγγύη και η αγαστή συνεργασία είναι προϋπόθεση για να προχωρήσουμε. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ! "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ" ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

 Για το ΔΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΤΖΕΝΗ ΚΩΣΤΟΥΣΗ                            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ          


















Δεν υπάρχουν σχόλια: