Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Τον αναζητούσαν 3 ημέρες, εμφανίστηκε και… ζήτησε μια μπύρα

Ακόμη και ελικόπτερο «χτένιζε» την περιοχή για να βρει τα ίχνη του.

Θεωρούνταν αγνοούμενος και είχε αρχίσει ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Εθελοντικές ομάδες τον αναζητούσαν, ενώ και ελικόπτερο «χτένιζε» την περιοχή στους Νέους Πόρους Πιερίας, για να βρει τα ίχνη του.

Ο λόγος για έναν 25χρονο Ούγγρο, ο οποίος στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας θεωρούνταν αγνοούμενος για περίπου τρεις ημέρες και αναζητούνταν από τις αρχές. Ο ίδιος, τρεις μέρες μετά την «εξαφάνισή» του, εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα και… ζήτησε μια μπύρα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κ. Βασίλης Αγάκος, ξενοδόχος στην περιοχή και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων της Πιερίας, ήταν ο άνθρωπος που τον υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο του.

Μιλώντας σε εκπομπή στα γεγονότα της TV100, ο κ. Αγάκος τόνισε:

«Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή για ποιον πρόκειται. Ήταν η ώρα 1.30 τη νύχτα και βλέπω έξω από το παράθυρο έναν άνθρωπο να χτυπάει το παράθυρο. Τον πλησίασα και μου ζήτησε μια μπύρα. Εγώ είχα σκανάρει τη φωτογραφία του. Γνώριζα ποιος είναι».

Είχε προηγηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του 25χρονου Ούγγρου, η μητέρα του οποίου ζει στην περιοχή. «Ήταν ευρεία η επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Ελικόπτερα πετούσαν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, διότι υπήρχε μια πληροφορία ότι μπήκε στη θάλασσα και δεν είχε βγει. Ψάχνανε από κάπου να πιαστούν όλοι κι αυτός τελικά σαν φάντης μπαστούνης και ζήτησε μια μπύρα!».

Ο 25χρονος δεν φάνηκε να γνωρίζει ότι είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για ένα διήμερο.

in.gr

https://xiromeronews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: