Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Αράχθειο Θέατρο, στο Παλαιοχώρι Σκούπας Άρτας. Η Τζουμεριώτισσα ηθοποιός Γεωργία Ζώη, με δωρεάν είσοδο, ανεβάζει την θεατρική παράσταση ''Τα χρόνια του φιδιού-Λιπεσανόρες'', την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, ώρα 21.00'

Να είσαι επαγγελματίας ηθοποιός 39 ολόκληρα χρόνια και να παίζεις Θέατρο στην ιδιαίτερη πατρίδα σου πρώτη φορά είναι μεγάλη συγκίνηση! 
Έχοντας μάλιστα φυσικό σκηνικό τα Τζουμέρκα!!! 
Και με ζωντανή μουσική το αέναο τραγούδι του Αράχθου που ήταν το πρώτο σου νανούρισμα!!! 
Και ενώ από τα πρώτα σου Θεατρικά βήματα έχεις αλωνίσει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με ένα μύθο, το Μάνο Κατράκη!!
Αυτό το όνειρο χρόνων, να παίξω στον τόπο μου, γίνεται πραγματικότητα στις 8 Αυγούστου 2016, στις 9:00 το βράδυ, στο πανέμορφο πέτρινο ΑΡΑΧΘΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΑΧΘΕΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ. 


Αγαπημένοι, συμπατριώτες, χωριανοί, συγγενείς και συντοπίτες, σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!!!! Σε μία παράσταση που το χειμώνα στην Αθήνα αγαπήθηκε από το κοινό και υμνήθηκε από την κριτική!!!
ΛΙΠΕΣΑΝΟΡΕΣ - ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, του Δημήτρη Βαρβαρήγου, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μαντέλη.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στους πρόσφυγες, τους ξεριζωμένους όλης της γης!
Εγώ όμως, ερμηνεύοντας το θηριώδη ρόλο της ξεριζωμένης ΕΚΑΒΗΣ, της Μάνας των Μανάδων, την αφιερώνω στους γεννήτορές μου, το μπαμπά (Χρήστο Ζώη) και τη μαμά (Χρυσάνθη Σπύρου Ζώη) - γέννημα θρέμμα του Αράχθου και οι δύο - που θα καμαρώνουν από κει ψηλά!!!!
Να που και η δική τους κρυφή επιθυμία υλοποιείται!! Κι ας μην πρόλαβαν να τη "ζήσουν" στην υλική - γήϊνη διάσταση!

Γεωργία Ζώη
Ηθοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: