Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Αναβίωσε και φέτος, τη Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι, το έθιμο της περιφοράς του Επιταφίου στο Κοιμητήριο Πρέβεζας. Δείτε το video


Αρκετοί πιστοί βρέθηκαν και φέτος Μ. Παρασκευή  και ώρα 5 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Πρέβεζας για να δουν να συνεχίζεται ένα από τα πιο παλιά πασχαλινά έθιμα της Πρέβεζας.

Η περιφορά ξεκίνησε με επιθυμία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Κ. Χρυσοστόμου μετά από 32 ολόκληρα χρόνια και συνεχίστηκε και φέτος με μεγάλη συμμετοχή πιστών. Αφού τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Κοιμητηρίου πραγματοποιήθηκε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια,  η περιφορά του επιταφίου γύρω από την εκκλησία, με τους πιστούς να τον συνοδεύουν.
epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (1) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (2) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (3) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (4) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (5) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (6) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (7) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (8) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (9) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (10) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (11) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (12) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (13) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (14) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (15) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (16) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (17) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (18) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (19) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (20) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (21) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (22) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (23) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (24) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (25) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (26)

www.prevezatoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: