Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Η για πρώτη φορά οικογενειοκρατική συριζαίικη αριστερά... Στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η σύζυγος του Φλαμπουράρη...


Μαίνεται η σύγκρουση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι υπουργοί Ξανθός και Πολάκης ζήτησαν τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ που όμως δια του προέδρου του Θ. Γιαννόπουλου αρνήθηκαν ενώ αντιδράσεις υπάρχουν και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε ένα χρόνο πίσω, στις 24 Απριλίου του 2015, όταν είχε σχηματιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΕΕΛΠΝΟ ανέλαβε ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πρώην Υφυπουργός Υγείας. Αντιπρόεδρος είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Γιαννάκης.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι μεταξύ των μελών του ΔΣ περιλαμβάνονται η Ευσταθία Πανατοπούλου, Μοριακή Ιολόγος, Δ/ντρια Ιολογίας Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», σύζυγος του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και ο Χαράλαμπος Κουνέλης, υπάλληλος της Βουλής και σύμβουλος του πρώην Υπουργού Υγείας και νυν Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.Σημειώνεται ότι οι δύο υπουργοί ζήτησαν τις παραιτήσεις εγκαλώντας μεταξύ άλλων τα μέλη του ΔΣ, άρα και τα παραπάνω, ότι δεν επέβαλαν την κάθαρση στο ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Μύλος δηλαδή...Τα υπόλοιπα μέλη είναι ο Δημήτριος Μπίτας, Οικονομολόγος MSc, η Ουρανία Δαφνή, Καθηγήτρια Βιοστατιστικής Σχολής Επιστημών Υγείας, ΕΚΠΑ, η Σταυρούλα Κόκκιζα, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας. - Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, ο Δημήτριος Κουντουράς, ιατρός, Ειδικός Παθολόγος-Ηπατολόγος, (εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος) και ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, Ψυχίατρος, Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.)

 Σμαράγδα Κοκκόρη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: