Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Πως απαντά ο Παπανδρέου στο «Λεφτά υπάρχουν» της Αυγής

pws-apanta-o-papandreou-sto-lefta-uparxoun-tis-augisΑπάντηση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν» δίνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γ. Παπανδρέου.


Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός και εμπνευστής του σχετικού συνθήματος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2009 αναφέρει: 

«Πράγματι, λεφτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αλλά θα χάνονται όσο δεν αντιμετωπίζονται οι παθογένειες που διοχετεύουν χρήματα σε γκρίζες διαδρομές, που συνδέουν το πελατειακό κράτος με τα πάσης φύσεως μικρά και μεγάλα συμφέροντα» αναφέρει ο κ. Παπανδρέου.

Και προσθέτει:
«Χαιρόμαστε λοιπόν που σήμερα ως αρχή τουλάχιστον υιοθετούν όσα προσπαθήσαμε και προωθήσαμε και τα οποία εάν στήριζαν όταν έπρεπε και δεν τα πολεμούσαν, θα φθάναμε σε μια λειτουργική δημοκρατία πολύ πιο σύντομα και σίγουρα. Το ερώτημα, λοιπόν, έρχεται αβίαστα: Γιατί τόσα χρόνια δεν ακούσαμε τίποτε από τον ΣΥΡΙΖΑ για μεταρρυθμίσεις; Γιατί εξαντλούνταν, μαζί με πολλούς άλλους, στην λασπολόγηση της αρχής μιας άκρως μεταρρυθμιστικής παραγράφου του Γιώργου Παπανδρέου; Και γιατί, έστω και τώρα, δεν βλέπουμε ένα σχέδιο πραγματικών μεταρρυθμίσεων από την κυβέρνηση;», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: