Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Πόση κατηφόρα αντέχουμε;


Όταν ο Μαυροτζαφέρης ο εξωχώριος έλεγε "χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη" ήταν απόλυτα ειλικρινής. Χέρι χέρι δίνονταν οι μίζες.
 @800 χιλιαρικάκια πήραν για να ελέγξουν τα πόθεν έσχες των βουλευτών από το 1974 αλλά δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο σε αυτό του Μαυροτζαφέρη. Ούτε και σε κάποιου άλλου...
Και στατιστικά να το δεις στους τόσους βουλευτές ένα στοιχείο θα βρίσκανε σε κάποιον.
Αλλά μην είσαι άδικος. Να ελέγξουν είπαμε όχι να πουν κιόλας αυτά που βρήκαν. Αυτό είναι άλλη δουλειά.. τι θέλεις με 800 χιλιάρικα να τα κάνουν όλα;
@Τα πολιτικώς καμένα χαρτιά(Άκης, Μαυροτζαφέρης κλπ) θα θυσιαστούν για να επιβιώσει ο Μπένι ως αντιπρόεδρος.
@Πολύ κουβέντα έχει γίνει για αυτήν την ιστορία με τα ΜΑΤ που έπεσαν με τα μούτρα στο περίπτερο.

Να πως έγινε στην πραγματικότητα η ιστορία:
Την προηγούμενη μέρα ο αρχιμπαλούρδος είπε: οι μπαλούρδοι που θα είναι ντυμένοι αναρχικοί θα κάνουν ντου στο περίπτερο και θα το λεηλατήσουν. Αυτό θα γίνει στις 9 ακριβώς. Μετά από λίγο θα έρθουν οι μπαλούρδοι των ΜΑΤ και θα επιβάλλουν την τάξη...
με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.
Την επόμενη μέρα πήγε η ώρα 9. Αλλά οι μπαλούρδοι - αναρχικοί είχαν ξεχαστεί με κάτι μολότωφ  που τους είχαν ξεμείνει και δεν ήταν μπροστά στο περίπτερο.
Και σκέφτηκε (μην γελάς) ένας μπαλούρδος Ματατζής: "Άργησαν οι συνάδελφοι, θα τους τιμωρήσει η επηρεσία. Πρέπει να τους καλύψουμε. Θα κάνουμε εμείς την δική τους δουλειά" Και έτσι έκαναν ντου στο περίπτερο τα ΜΑΤ.
Για συναδελφική αλληλεγγύη το έκαναν.
@Το πόσο αδίστακτος είναι ο Μπένι φάνηκε από τις συναντήσεις του με τον Κινέζο και τον Αντιεξουσιαστή.
@Σε 100 δόσεις θα κάνει την επιστροφή φόρου η εφορία.  Η πρώτη δόση θα δοθεί όταν οι μύγες θα είναι παχιές. Άντε γιατί σας έχουμε κακομάθει . δεν φτάνει που θα έχουμε πλεόνασμα.
@Το πονηρό σχέδιο των τροϊκανών και σαμαρομπένηδων είναι ότι η εφαρμογή των μέτρων  γίνεται μετά από 1 - 2 χρόνια. Έτσι έγινε για παράδειγμα με την εγγυημένη σύνταξη.
Και τώρα θα περάσουν μέτρα που θα εφαρμοστούν αργότερα. Και μετά τις εκλογές, φυσικά!
@Τι βλακείες είναι αυτές, άκου να αποφασίζουν οι εργαζόμενοι για το πότε θα κάνουν απεργία. Ο εργοδότης πρέπει να αποφασίζει αφού αυτός πληρώνει.
 
Πονηριές και ρεαλισμοί
@Η τρόικα έλεγε ότι το 2015 θα έχουμε έλλειμμα 2,5 δις. Ο Σαμαράς έλεγε ότι θα είναι 900 εκατομμύρια. Αυτά πριν το τελεσίγραφο. Μετά το τελεσίγραφο μας η προπαγάνδα ισχυρίζεται ότι η τρόικα μιλάει για 3,5 δις έλλειμμα και η κυβέρνηση μετά από διαπραγματεύσεις θα δεχθεί ότι το έλλειμμα θα είναι 2 - 2,5 δις!!!!
@Σαν να έχουν πάρει τον κατήφορο εκεί στον Συριζα. Τέτοια βιασύνη να γίνουν Νέα Πασοκρατία.
Είπαμε ρεαλισμός.. αλλά εσείς γίνατε χειρότερη και από τον πασοκοφώτη. Τι να σου κάνει και ένας Λαφαζάνης.  Θα καταντήσει ότι και ο κυρ Φώτης στην συγκυβέρνηση. Το αριστερό άλλοθι.

@Αυτό το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ το χτίζουν από το 2012.. Ακόμα θυμάμαι δημοσιεύματα στο Antinews, μια ιστοσελίδα που είναι πιο σαμαρική από τον Σαμαρά, που έγραφε για την συγκυβέρνηση για το καλό της χώρας, αρκεί να άλλαζε ο Συριζα.
Ε, ο συριζα άλλαξε!
@Συνάντηση Τσίπρα - Μπένι. Ο επίσημος λόγος είναι για να τα πούνε για τα εθνικά θέματα. Η αλήθεια είναι για να κανονίσουν τις αρμοδιότητες που θα έχει ο Μπένι σαν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
@Η κυβέρνηση δεν υποχωρεί ποτέ στις ορέξεις της τρόικας. Δηλαδή κάνει κάποιες υποχωρήσεις. Αλλά έτσι είναι στις διαπραγματεύσεις. Κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Η κυβέρνηση δίνει τα πάντα και παίρνει χρόνο.
Η χώρα και οι πολίτες εντωμεταξύ παίρνουν τον κατήφορο.

Μικρός Φωκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια: