Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

«Μαϊμού» και πραξικοπηματική ενέργεια- προσυνεδριακή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα, την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014



Έγκαιρα η Ν.Ε. Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην συμμετέχει η Οργάνωση της Πρέβεζας στον προσυνεδριακό διάλογο όπως τον έχει προτείνει η πλευρά Βενιζέλου. Έκανε μάλιστα για αυτό το θέμα δημόσια ανακοίνωση.
Παρά το γεγονός αυτό, τις δύο τελευταίες μέρες ένα μέλος της Ν.Ε. από το Καναλάκι που εμφανίζεται σαν εκπρόσωπος της πλευράς Βενιζέλου, τηλεφωνεί σε μέλη του ΠΑΣΟΚ και τα ειδοποιεί ότι την Δευτέρα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακή συγκέντρωση, στην οποία θα παρευρεθεί ο Υπεύθυνος Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κατσικαρέλης.

Πρόκειται φυσικά για μια πραξικοπηματική ενέργεια κατά των εκλεγμένων μελών της Ν.Ε., που αντιδρούν και καταγγέλλουν τον τύπο αυτό που τους  κατάργησε και εμφανίζεται σαν υπεύθυνος της  Ν.Ε.

Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο άτομο διατηρεί άριστες σχέσεις με συνενώνυμό του ΚΥΠατζή, ο οποίος επιμένει να υποστηρίζει την πλευρά Βενιζέλου, ενώ ο ίδιος είχε μηδαμινές πολιτικές επιδόσεις όταν κατέβηκε σαν υποψήφιος βουλευτής.

Είναι γνωστό ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στις διαδικασίες. Άλλωστε το κεντρικό ΠΑΣΟΚ αν ήθελε να κάνει σωστό Συνέδριο, θα μπορούσε να καταργήσει τις Νομαρχιακές Επιτροπές, να διορίσει Οργανωτικές Επιτροπές Συνεδρίου και να πάει ομαλά στο Συνέδριο. Η σύγκρουση όμως των οπαδών του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους οπαδούς του Γιώργου Παπανδρέου είναι πλέον πιο σοβαρή και γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Η συγκέντρωση λοιπόν της  Δευτέρας δεν έχει καμία σχέση με τη νόμιμη Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Ν.Πρέβεζας και πιθανόν σε όσους πάνε. να μοιραστούν και μπανάνες. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Giati den grafete to onoma tou kiriou autou gia na ton mathoume giati pantote auta kanane kai katantisane to megalo PASOK se SOK