Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Εκδηλώσεις - αντάμωμα της Ομοσπονδίας Αποδήμων Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, στην Τύρια Δωδώνης και την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί, στις Πύλες του Άδη στα Σερζιανά Λάκκας Σουλίου.



Η Ομοσπονδία Αποδήμων Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Λάκκας Σουλίου, συνεχίζουν και φέτος και συνδιοργανώνουν, τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις ανταμώματος των αποδήμων Ηπειρωτών με τους κατοίκους της περιοχής.
Έτσι, το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, το βράδυ, συνδιοργανώνεται αντάμωμα ξενιτεμένων στην Τύρια Δωδώνης, με πλούσιο παραδοσιακό ηπειρώτικο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. 

Και την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί, στον Αχέροντα στις Πύλες του Άδη, στα Σερζιανά, συνδιοργανώνεται αντάμωμα όλων των ετεροδημοτών και παρουσιάζονται τα πλούσια έθιμα της περιοχής.

Η Ομοσπονδία Αποδήμων Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου και ο χαλκέντερος και εργατικότατος Πρόεδρος της, Βαγγέλης Παππάς, καλούν όλους τους Λακκασουλιώτες να έλθουν στις εκδηλώσεις και να τις χαρούν, δηλώνοντας έτσι, ότι οι Ηπειρώτες είναι πρώτοι στην δουλειά, πρώτοι στους αγώνες του λαού μας, πρώτοι στη διατήρηση της ηπειρώτικης παράδοσης και κουλτούρας, αλλά και πρώτοι στη διασκέδαση και τους χορούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: