Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Φωτογραφική έκθεση με θέμα "Οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι της Πρέβεζας, οι συμπολίτες μας", μπροστά στα Δικαστήρια, από 1 μέχρι και 15 Αυγούστου 2012.


Η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία - παράρτημα Πρέβεζας, διοργανώνει και φέτος -για πέμπτη συνεχή χρονιά- ομαδική έκθεση φωτογραφίας, στην παραλία της Πρέβεζας, στο χώρο μπροστά από τα δικαστήρια.
"Οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι της Πρέβεζας, οι συμπολίτες μας", είναι το θέμα της φετινής έκθεσης φωτογραφίας.

Οι φωτογραφίες αυτές, είναι μια προσπάθεια των μελών της ΕΦΕ -μέσα από πορτρέτα απλών καθημερινών ανθρώπων να δώσουν λίγο φως στην ζωή μας- καθώς επίσης να δώσουν και ένα μήνυμα ανθρωποκεντρικό τόσο για τους ήρωες της καθημερινότητας μας, όσο και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Είναι τα αποτελέσματα μιας ακόμα χρονιάς, γεμάτης με φωτογραφικά μαθήματα, με παρουσιάσεις γνωστών και καταξιωμένων φωτογράφων, με εκδρομές, με φωτογραφίσεις, μα πάνω απ' όλα, με καλή παρέα, με καινούριους φίλους, με ανθρώπους που δένονται με κοινά ενδιαφέροντα.

Για πρώτη χρονιά φέτος, στην έκθεση φωτογραφίας εκθέτουν και παιδιά γυμνασίου (ηλικίας 12-15 ετών), τα οποία παρακολούθησαν όλη τη χρονιά τα σεμινάρια φωτογραφίας που διοργάνωσε η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία - παράρτημα Πρέβεζας.

"Οι προσπάθειές μας, αλλά κυρίως το μεγάλο πάθος και η δημιουργικότητα των παιδιών, δίνουν ένα διαφορετικό μήνυμα και μια διαφορετική δυναμική στη φετινή μας έκθεση" αναφέρουν τα μέλη της ΕΦΕ.


Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 1η Αυγούστου 2012
Διάρκεια έκθεσης: 15 μέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: