Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Σε μια Ελλάδα, ''που δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό''. Γιατί η ζωή είναι Κίνημα. Ένα Κίνημα Αλλαγής.



Γράφει ο Κώστας Κωνής

Σε μια Ελλάδα, ''που δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό''. 
Γιατί η ζωή είναι Κίνημα. Ένα Κίνημα Αλλαγής.
Για να πρωταγωνιστήσουν οι προοδευτικές ιδέες και δυνάμεις. Η προοδευτική δημοκρατική παράταξη του Ελευθέριου Βενιζέλου,του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, του Γεωργίου Παπανδρέου, του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γιώργου Γεννηματά, της Μελίνας Μερκούρη του Γιώργου Παπανδρέου και πολλών, πολλών άλλων, δημοκρατικών πολιτικών.


Με ρώτησε πριν λίγες μέρες, ένας δημοκρατικός Πρεβεζάνος πολίτης σε ένα καφενείο της Πρέβεζας, που το είχα επισκεφτεί, στα πλαίσια της επικοινωνίας μου με τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, ως υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής. Να του πω εν συντομία 10 λόγους, που ξαναπολιτεύομαι, τι πρεσβεύω και γιατί πρέπει να προτιμηθώ από τους πολίτες της εκλογικής περιφέρειας Πρέβεζας.
Του είπα, εν συντομία, τα εξής:
1. Ξεκίνησα έναν προεκλογικό αγώνα με το Κίνημα Αλλαγής και με ΣΧΕΔΙΟ μιας καλύτερης Ελλάδας, μιας καλύτερης Πολιτείας, μιας καλύτερης Πρέβεζας. Το ''Σχέδιο Ελλάδα'' του Κινήματος Αλλαγής, είναι το μοναδικό πρόγραμμα κόμματος για το ξεπέρασμα της κρίσης, που έχει κατατεθεί στον Ελληνικό λαό και δίνει λύσεις σε πάρα πολλά ζητήματα που απασχολούν σήμερα όλους μας.
2. Ο αγώνας μου είναι αγώνας για τους νέους και το Δικαίωμα τους στην εργασία.
3. Με προσωπική πίστη στην δύναμη των Θεσμών της Ελληνικής Πολιτείας, για τη ζωή και την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη.
4. Με σεβασμό στην Ιστορία και το Έργο της μεγάλης Προοδευτικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ παράταξης.
5. Για αποτελεσματικό, λειτουργικό και που θα σέβεται τους πολίτες, με μοναδικό κανόνα την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, μακριά από κάθε εξάρτηση, Κράτος και Αρχές.
6. Για την Ισότητα των Πολιτών και το Δικαίωμα στην Παιδεία, την Υγεία, στον Πολιτισμό, στην Ευημερία, ανεξαρτήτως κοινωνικής, οικονομικής, φυλετικής ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης.
7. Για ένα Κράτος Πρόνοιας, υπέρ των αδυνάτων, για Κοινωνική Αλληλεγγύη και ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.
8. Για ένα Ελληνικό, παραγωγικό και σύγχρονο οικονομικό, που θα σέβεται τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, μοντέλο ανάπτυξης της χώρας μας, αντιγράφοντας αν χρεθαστεί, τις Σκανδιναβικές χώρες, που αποτελούν πρότυπα ανάπτυξης, ευημερίας και ευζωίας, για όλη την υφήλιο.
9. Ένας αγώνας για την ενδυνάμωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που τα τελευταία χρόνια έχει οπισθοχωρήσει, λόγω της οικονομικής κρίσης και που έχει οδηγήσει, κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, χιλιάδες συμπολίτες μας, στα όρια της φτώχειας. Για μένα Δημοκρατία και φτώχεια είναι δύο εντελώς εχθρικές; έννοιες,
10. Ένας αγώνας για την ίδια την ''Αξία'' του ανθρώπου, για μια καλύτερη ζωή.
Γιατί η ζωή είναι Κίνημα. Ένα Κίνημα Αλλαγής.




 Κώστας Κωνής

Υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το Κίνημα Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια: