Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος


«Τόπος Αξιών» είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου, Νικόλα Κάτσιου. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν με ψηφιακή παρουσίαση μέσω video στο οποίο ο επικεφαλής της παράταξης δημοσιοποίησε και το λογότυπο του συνδυασμού.
Αναφερόμενος στην κεντρική ιδέα του λογότυπου ο Ν. Κάτσιος ανέφερε ότι στόχος ήταν: «Να συνδιαμορφώσουμε κάτι που θα συμπυκνώνει με μια απλότητα, την ολότητα του τόπου μας, έχοντας ως επίκεντρο τους στόχους και τις αξίες που έχουμε θέσει για την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι».
Περιγράφοντας λεπτομερώς το νέο λογότυπο ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου υπογράμμισε ότι: «Ο Πύργος της Κούλιας, τα βυζαντινά μνημεία και το κάστρο της θυσίας των ηρώων μας, μαζί με τη χρωματική αποτύπωση του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος, των ποτάμιων οικοσυστημάτων, της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δημιουργούν τον κεντρικό καμβά στο λογότυπο της παράταξής μας και κρατούν ψηλά τη δέσμευσή μας για τουριστική ανάπτυξη, εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας».
Αναδεικνύοντας την αξία που έχει το ισχυρό “brand name-«Σούλι»” στη διαδικασία αναπτυξιακής ανασυγκρότησης στο δήμο Σουλίου, ο Ν. Κάτσιος τόνισε ότι: «Ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο δήμος μας τη δική του ταυτότητα, το ισχυρό “brand name-«Σούλι»” που θα αντικατοπτρίζει τη λαμπρή του πορεία στην ιστορία και τη δυναμική του στο αύριο. Για ένα δήμο πιο λειτουργικό, πιο σύγχρονο, πιο ψηφιακό, πιο έξυπνο, πιο παραγωγικό, πιο αλληλέγγυο και πιο ανθρώπινο».
Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολυσυλλεκτικότητα και το υπερκομματικό στίγμα της παράταξης «Τόπος Αξιών», αφού όπως σημείωσε: «Η παράταξή μας αποτελείται από συνδημότισσες και συνδημότες που προέρχονται από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής».
Στο video της ψηφιακής παρουσίασης του λογότυπου της παράταξης «Τόπος Αξιών» ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος, αναλυτικά ανέφερε τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές μας και τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας για την πολύτιμη συμβολή τους στη δημιουργία του λογότυπου της παράταξής μας.
Η κεντρική ιδέα ήταν να συνδιαμορφώσουμε κάτι που θα συμπυκνώνει με μια απλότητα, την ολότητα του τόπου μας, έχοντας ως επίκεντρο τους στόχους και τις αξίες που έχουμε θέσει για την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι.
Ο Πύργος της Κούλιας, τα βυζαντινά μνημεία και το κάστρο της θυσίας των ηρώων μας, μαζί με τη χρωματική αποτύπωση του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος, των ποτάμιων οικοσυστημάτων, της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δημιουργούν τον κεντρικό καμβά στο λογότυπο της παράταξής μας και κρατούν ψηλά τη δέσμευσή μας για τουριστική ανάπτυξη, εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.
Ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο δήμος μας τη δική του ταυτότητα, το ισχυρό “brand name-«Σούλι»” που θα αντικατοπτρίζει τη λαμπρή του πορεία στην ιστορία και τη δυναμική του στο αύριο.
Για ένα δήμο πιο λειτουργικό, πιο σύγχρονο, πιο ψηφιακό, πιο έξυπνο, πιο παραγωγικό, πιο αλληλέγγυο και πιο ανθρώπινο.
Συνήθως λέμε ότι οι λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας δεν έχουν χρώματα. Εμείς όμως με την πολυχρωμία μας αναδεικνύουμε τις διαφορετικές αφετηρίες μας, το πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό μας στίγμα. Και αυτό γιατί, η παράταξή μας αποτελείται από συνδημότισσες και συνδημότες μας που προέρχονται από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής.
Μαζί με τους συνεργάτες μας έχουμε θέσει τους στόχους, ξέρουμε τον τρόπο, έχουμε την εμπειρία και προχωράμε μπροστά!
Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την παράταξη «Τόπος Αξιών».
Ελάτε μαζί μας.
Για μια παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση, για την ανάπτυξη και προβολή του δήμου μας.
Για μια νέα επανεκκίνηση, σε μία διαδρομή που ξεκινά σήμερα.
Κλειδί της επιτυχίας είναι η σύνθεση δυνάμεων χωρίς τις εξαρτήσεις του χθες.
Στόχος μας, να προσφέρουμε στον τόπο μας προστιθέμενη αξία ανάπτυξης.
Θα εργαστούμε σκληρά και στο τέλος θα πετύχουμε.
Σε αυτό τον όμορφο αγώνα, σας θέλω μαζί μου.
Καλόν αγώνα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: