Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Δήλωση Άσπας Κωστούλα, υποψήφιας για το Δ.Σ της Πανηπειρωτικής με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο".


Δήλωση Άσπας Κωστούλα, υποψήφιας για το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο", στις αρχαιρεσίες της 1 Απριλίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, Ομόνοια.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, απόδημοι Ηπειρώτες, αντιπρόσωποι των οργανώσεων μας.
Πολιτισμός είναι το σύνολο των υλικών, πνευματικών, τεχνικών επιτευγμάτων και επιδόσεων, που είναι αποτέλεσμα των δημιουργικών δυνάμεων και των ικανοτήτων του ανθρώπου και που εκφράζεται ιστορικά στους τύπους και στις μορφές οργάνωσης και δράσης της κοινωνίας καθώς και στη δημιουργία (υλικών και πνευματικών) αξιών.
Παράδοση είναι ό,τι αναπτύσσεται ιστορικά, μεταδίδεται και μεταβιβάζεται (στο πλαίσιο μιας ομάδας, κοινωνίας κτλ.) σχεδόν αναλλοίωτα, από τη μία γενιά στη άλλη, σε σχέση με συμπεριφορές, αντιλήψεις, ιδέες, έθιμα, δραστηριότητες, πρακτικές και τεχνικές
Ανάπτυξη είναι μια σύνθετη, περιεκτική και πολυδιάστατη διαδικασία, η οποία εκτείνεται πέρα από την απλή οικονομική αύξηση και ενσωματώνει όλες τις διαστάσεις της ζωής και όλες τις δραστηριότητες μιας κοινότητας, όλα τα μέλη της οποίας καλούνται να συμβάλουν και αναμένεται ότι θα επωφεληθούν από τα προϊόντα κάθε μορφής που θα προκύψουν. Ανάπτυξη για την Ήπειρο  είναι η δημιουργία συνθηκών για την αύξηση του βιοτικού επιπέδου για τους κατοίκους της ιδιαίτερης ππατρίδας μας.
Αυτές τις αξίες , της παράδοσης, του πολιτισμού και της ανάπτυξης της Ηπείρου μας, προτίθεμαι να υπηρετήσω  μέσω της εκλογής μου, με το ψηφοδέλτιο της μεγάλης ενιαίας παράταξης μας, που κρατάει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες από την οικονομική κρίση, όρθια, με κύρος, σεβασμό και αξιοπρέπεια  την Πανηπειρωτική Σ.Ε., την  ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στο Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Και παράλληλα να στηρίξω την διακήρυξη θέσεων, αρχών και πολιτιστικών και αναπτυξιακών δράσεων της ''Ενότητα για την Ήπειρο'', που έχει γίνει γνωστό σε όλους τους αντιπροσώπους των αποδημικών ηπειρώτικων οργανώσεων, που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΠΣΕ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξη, τόσο του ψηφοδελτίου μας ''Ενότητα για την Ήπειρο'', όσο και εμού προσωπικά, υποψήφιας στην ενότητα του Νομού Άρτας.

Άσπα Κωστούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: