Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

"Το Χωριό Του Αι Βασίλη" στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου στα Γιάννενα.Video spot


Στο κέντρο της πόλης αλλά ταυτοχρόνα και στην εξοχή...

Ο Κ.Φρόντζος είχε την ιδέα,το όραμα και δημιούργησε μία εκταση με σκοπό την ψυχαγωγία και την αναψυχή των πολιτών του. Το τουριστικό περίπτερο Φρόντζου χρόνια τώρα είναι ένα απο το αξιοθέτα των Ιωαννίνων για πολλούς τουρίστες.
Τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξουμε οτι αυτός ο οραματιστής είχε δίκιο που μας άφησε μια τετοια κληρονομιά, ώστε να την εξελίξουμε πάνω σε αυτό που ο ίδιος επιθυμούσε... σε ένα ψυχαγωγικό πάρκο. Αυτός ο μαγευτικός χώρος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλεως και για τους παλιούς γνωστός ως ζωολογικός κήπος, αναγεννιέται και αφετερία είναι <<Το Χωριό Του Αι Βασίλη>>.
Η δημιουργία του Ψυχαγωγικού Πάρκου Φρόντζου αποσκοπεί στην ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων με διάφορες δραστηριότητες σε ετήσια βάση.
Στο χωριό του Αι Βασίλη θα κυριαρχεί το πνεύμα του Χριστουγέννων και σε συνδυασμό με την προθυμία πολλών οργανισμών και την θέληση μας τα Χριστούγεννα στα Γιαννενα να γίνουν κάτι το διαφορετικό ελπίζουμε σε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.
Χριστουγεννιάτικη αγορά, ταχυδρομείο του Αι Βασιλη, βόλτα με τα άλογα, καθημερινές εκδηλωσεις και δραστηριότητες καθώς παγοδρόμια και παιχνίδια είναι λίγα απο αυτά που θα δείτε στο χωριό του Αι Βασίλη.

Δείτε το Video spot

Δεν υπάρχουν σχόλια: